ZAGREB PO POBJEDU I REKORD: / Hoce li se u Areni skupiti vise od 13.000 gledatelja?

Rukometase PPD Zagreba u subotu (20.

12.3.2015.
15:24
VOYO logo

Kad su rukometasi PPD Zagreba izborili nastup u osmini finala Lige prvaka, govorilo se o ostvarenju cilja mlade momcadi pod vodstvom Veselina Vujovica za ovu sezonu. No, sad kad su medu 16 najboljih u Europi, trener zagrebasa okrenuo je plocu.

"Ulazak u osminu finala nije nas cilj. Nas je cilj da vidimo koje su stvarne mogucnosti ove momcadi. Zasad je to osmina finala, a sljedeci cilj je uci medu osam", rekao je Vujovic u cetvrtak na konferenciji za novinare uoci sraza s danskim Koldingom, momcadi koja je i prosle godine igrala u osmini finala Lige prvaka te bila porazena u obje utakmice od makedonskog Metalurga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ozbiljan i iskusan sastav, sa zrelim, mozda i prezrelim igracima u nekim segmentima, prije svega u igrackim godinama. No, jako dobro drze ritam i ne pokazuju emocije ni kad pobjeduju, ni kad gube. Ako odigras lose ili upadnes u njihov ritam, onda su nezgodni", analizirao je Vujovic suparnicku momcad ne zeleci previse ulaziti u podrobniju analizu po igrackim pozicijama.

No, o jednom se suparnickom igracu ipak govorilo. Rijec je o 41-godisnjem Islandaninu Olafuru Stefanssonu koji je uoci nokaut faze Lige prvaka pojacao Kolding.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stefansson od prije deset godina moze strahovito promijeniti sliku momcadi, kompletnu postavu obrane i napada. No, ne znam u kakvom je stanju u ovom trenutku i sto stvarno moze. No, kad bih birao, radije bih njega vidio na poziciji desnog vanjskog nego Kima Andersona. Bit ce lijepo vidjeti ga na terenu, jer je jedan od najboljih desnih vanjskih koji je igrao rukomet. Bit ce zanimljivo i za nase mlade igrace i za gledatelje."

Vujoviceva formula za uspjeh je jednostavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo odigrati na razini na kojoj smo igrali protiv PSG-a i Kiela. Nasa je filozofija da pobijedimo, pa makar i s jednim pogotkom razlike. Cak ni neodlucen rezultat nije los, kao sto ni pobjeda od pet razlike ne bi jamcila prolaz. U obje cemo utakmice ici po pobjedu, bez obzira na mogucu prednost. Ako ides braniti prednost od cetiri, pet pogodaka i stalno gledas na semafor, onda ti se moze dogoditi da izgubis i s osam razlike."

Sandru Obranovicu, kao i nekolicini njegovih suigraca, ovo ce biti prvi nastup u nokaut fazi Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazi nam vrlo jaka i iskusna momcad, s iskusnim pojedincima. Ove smo godine neporazeni u zagrebackoj Areni i nadamo se da ce tako ostati. U ime igraca mogu obecati da cemo dati sve od sebe za pobjedu u subotu", rekao je 22-godisnji Obranovic.

Utakmica u zagrebackoj Areni zapocinje u 20.15 sati, a kako je PPD Zagreb bio najgledanija momcad u prvoj fazi Lige prvaka, za ocekivati je da ce u subotu biti srusen i ovogodisnji rekord po posjecenosti jednoj utakmici, koji drze Zagreb i PSG, a taj je dvoboj uzivo pratilo 13.000 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rhein-Neckar Lowen - Pick Szeged (pet, 19.00)

La Rioja - Veszprem (sub, 16.15)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dunkerque - PSG (sub, 17.00)

PPD Zagreb - Kolding (sub, 20.15)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wisla - Vardar (sub, 20.45)

Aalborg - Barcelona (ned, 16.50)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montpellier - Kielce (ned, 17.00)

Flensburg - Kiel (ned, 19.30)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo