VUJOVIĆ BJESNIO NAKON UTAKMICE: / 'Mogu reći da nakon 45 godina ne znam rukometna pravila'

Image
Foto: PIXSELL

Moramo bolje, jer mislim da teško možemo lošije od ovog danas", razočarano je rekao Vujović nakon utakmice

13.1.2018.
22:51
PIXSELL
VOYO logo

Makedonija je u fantastičnoj utakmici u zagrebačkoj Areni sa 25-24 pobijedila reprezentaciju Slovenije koju vodi Veselin Vujović. Slovenci su dominirali većim dijelom prvog poluvremena, a pred kraj istog došlo je do pada u igri što su Makedonci iskoristili i vratili se u utakmicu.

U napetoj završnici obje se momčadi propustile nekoliko napada, posebice zbog nervoze i grešaka, a Makedonija je u takvom raspletu imala više sreće i došla do prvih bodova. No crnogorski izbornik na klupi Slovenije nije bilo zadovoljan suđenjem...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zbog koga se igra ova igra'

"Moram vam sad nešto priznati. U rukometu sam 45 godina i još ne znam rukometna pravila. To sam, naime, shvatio sad za vrijeme utakmice. Naučio sam da se rukomet ne igra zbog igrača i navijača, nego za gospodu koja odlučuju kako i što. U 90 posto slučajeva ja večeras nisam znao što su ta dva Rumunja dosudila. Ako ljudi iz EHF-a ocijene ovo suđenje dobrim, onda stvarno mislim da bi bilo pametno da se primim nekog drugog posla. Možda rudarstva, jer čini se da je i to puno lakše od trenerskog posla", rekao je Vujović okupljenim novinarima na presici čija je momčad dobila čak 11 isključenja, a Makedonija šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što sada? Pokušat ćemo pobijediti Njemačku i Crnu Goru pa da barem na taj način dođemo do solidnog ishoda u drugom krugu", kazao je razočarani Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo