VIŠE NEMA NIKAKVIH DVOJBI: / Lino Červar ponovno će voditi hrvatsku rukometnu reprezentaciju!

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Lino Červar se vraća na klupu hrvatske rukometne reprezentacije. Službene potvrde još nema, ali nakon sastanka koji je održan u srijedu, dvojbi gotovo više nema.

8.3.2017.
12:11
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Červar (66) je stigao iz Makedonije i u srijedu odradio novi sastanak s dopredsjednikom Hrvatskoga rukometnog saveza Zoranom Gopcem.

Image
ANALIZA NET.HR-a: /

Evo zašto bi Červar trebao voditi Kauboje na Euru i što će ga dočekati po povratku

Image
ANALIZA NET.HR-a: /

Evo zašto bi Červar trebao voditi Kauboje na Euru i što će ga dočekati po povratku

Pregovori se dobro odvijaju

"Pregovori idu u dobrom smjeru i kroz desetak dana ćemo imati press konferenciju na kojoj ćemo potvrditi novog izbornika", prenosi Gopčeve riječi Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Slažem se sa svime što je rekao Gobac", samo je kratko dodao Červar.

Kasnije se Gobac oglasio i novom izjavom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima još nekoliko stvari koje se moraju korektno završiti i kroz vrlo kratko ćemo vas obavijestiti o svemu. Nadam se da ćemo se naći u sljedećih desetak dana i da ćemo tada imati novog izbornika. To je sve što se može reći. Nigdje ne zapinje, već gospodin Červar ima korektan odnos prema poslodavcu i institucijama za koje radi."

Po europsko zlato

Kakve je uvjete tražio Červar, zasad nije poznato, ali jasno je da sada mora riješiti svoju situaciju u Makedoniji. Konkretno, mora raskinuti ugovor s Metalurgom i napustiti klupu makedonske reprezentacije kako bi se što prije mogao posvetiti Kaubojima i pripremama za Europsko prvenstvo kojem će Hrvatska biti domaćin sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad je smijenjen Željko Babić, čelnici hrvatskog rukometa traže pravo rješenje za njegova nasljednika, a Červar (66) je od samog početka prvi favorit. Trener koji je predvodio Hrvatsku do olimpijskog i svjetskog zlata te još cijelog niza medalja na velikim natjecanjima nakon sedam bi se godina trebao vratiti na klupu Kauboja i povesti ih prema toliko željenom europskom zlatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo