VIDEO: / Sramotan ispad hrvatskog kapetana! Igru zamijenio agresijom!

Hrvatska rukometna reprezentacija doživjela je debakl na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a među slabijim pojedincima tijekom cijelog natjecanja bio je kapetan Igor Vori.

29.1.2015.
10:22
VOYO logo

Snimka njegova zavlačenja ruke na nezgodno mjesto brazilskog rukometaša Thiagusa Petrusa Gonçalvesa dos Santosa u dvoboju osmine finala obišla je svijet, a još dok se ta priča nije stišala, Vori se pobrinuo za novi incident. Hrvatska je u srijedu izgubila od Poljske u četvrtfinalu (22:24), a Vori je tijekom cijele utakmice uputio samo jedan udarac prema vratima suparnika.

No, zato se našao u središtu pozornosti pred kraj prvog poluvremena. Poljski pivot Kamil Syprzak završio je na podu nakon duela s Manuelom Štrlekom, igra je bila zaustavljena, a onda je 'pravdu' odlučio dijeliti hrvatski kapetan. Vori je prišao Syprzaku, uhvatio ga za kosu i pritisnuo mu glavu o pod!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.rtl.hr/video/sport/61960/vori-za-poljake-smislio-novi-oblik-provokacije/

Poljski su igrači poludjeli, jedan je i odgurnuo Vorija, ali sudac nije ništa vidio, pa je naš 34-godišnji pivot prošao bez kazne. Ostaje, međutim, nejasno što mu je takav ispad uopće trebao. Znamo da je ulog bio velik, da su glave bile vruće, da je rukomet grub sport... Ali neki minimum sportske kulture bi uvijek trebao postojati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo