VELIKI UDARAC ZA PPD ZAGREB I HRVATSKU: / Luka Stepančić će možda pauzirati do kraja sezone?!

Image

Ponajbolji igrač PPD Zagreba Luka Stepančić ozlijedio se na samom kraju utakmice Lige prvaka protiv Flensburga (poraz 28:27).

12.11.2015.
12:10
VOYO logo

Do ozljede je došlo u jednom od posljednjih napada. Stepančić je krenuo u fintu i koljeno je propalo. Još se ne zna koliko je teška njegova povreda.

"Ne znamo još koliko je ozbiljno. Jučer ga je jako boljelo, no danas je bolje. Ima led na koljenu i možemo se samo nadati da je ozljeda što lakša", kazao je Zagrebov direktor Ante Ančić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim informacijama moglo bi se raditi o pucanju križnih ligamenata što bi značilo i pauzu oko šest mjeseci. Ako je to u pitanju, bio bi to veliki udarac za Zagreb jer je Stepančić ponajbolji igrač vječnog hrvatskog prvaka i ove sezone nositelj igre Zagreba.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Sve će se znati danas

"Luka ima zakazano snimanje koljena danas u 15 sati i nakon toga ćemo sve znati", dodao je Ančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da se obistine crne prognoze, Stepančić bi do kraja sezone bio van terena. Bio bi to veliki udarac i za reprezentaciju Hrvatske jer je Stepančić za izbornika Željka Babića bi siguran putnik za EP u Poljskoj, koje se održava u siječnju sljedeće godine. Babiću bi u reprezentaciji na toj poziciji desnog vanjskog ostao jedino Marko Kopljar koji je nedvojbeno odličan igrač, ali je sklon osciliranju u igri.

Za njegovu zamjenu mogli bi konkurirati Šime Ivić,Mario Vuglač, Luka Šebetić i Denis Buntić. Što se tiče PPD Zagreba, on u klubu nema pravu zamjenu na toj poziciji i hrvatski prvak bi trebao krenuti u potragu za novim desnim vanjskim. Luka Šebetić je kvalitetan igrač, ali teško da može izgurati sam ostatak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo