TREĆA SMJENA TRENERA U PPD ZAGREBU OVE SEZONE: / Vječni hrvatski prvak ima novog stratega, potresi u klubu se nastavljaju

Image
16.5.2017.
19:25
VOYO logo

Prije 10-ak dana PPD Zagreb objavio je kako će prvu momčad do kraja ove sezone voditi Slavko Goluža, no nakon neuvjerljive igre u finalu Kupa u nedjelju kada je Zagreb svladao Nexe tek boljim izvođenjem sedmeraca, klupsko vodstvo odlučilo je kako će Kamenica odmah preuzeti dužnost trenera.

POTRES U REDOVIMA PRVAKA: Zlatko Horvat zbog nediscipline ostao bez kapetanske vrpce

Odluka Uprave

"Iako svjesni da ozbiljnom i velikom klubu kakav je rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb ne priliči napraviti i treću smjenu trenera u jednoj sezoni, u preostalih pet kola Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, prvu ekipu rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb vodit će trener Kasim Kamenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Hrvatski navijači uputili su se danas u Pariz na polufinalnu utakmicu SP-a protiv Norveške. Među putnicima je i bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža.

Uprava kluba donijela je odluku kako je najbolje da trener kojega smo nedavno predstavili kao našeg šefa struke za narednu sezonu, dobije priliku kroz preostalih pet susreta i nekoliko desetaka treninga upoznati rukometaše PPD Zagreba kako bi imao bolji uvid u stanje prve ekipe i kako bi što bezbolnije krenuli u pripreme za novu sezonu. Sigurni smo kako je ovo dobra odluka koja će olakšati fazu prilagodbe novog trenera na igrače i obrnuto".

Zahvalili se Goluži

Trener Slavko Goluža, koji od 1. srpnja ima dogovorenu suradnju sa slovačkim prvakom Tatranom iz Prešova, još se jednom spremno stavio na raspolaganje i kao vjerni vojnik kluba olakšao hrvatskom rukometnom prvaku da uspješno završi natjecanje u hrvatskom rukometnom kupu i da klub s tako zaokruženom cjelinom može okrenuti novu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treneru Goluži zahvaljujemo se na lojalnosti i kvalitetnom radu te mu želimo sve najbolje u njegovoj daljnjoj karijeri", stoji u priopćenju PPD Zagreba.

Momčad PPD Zagreba u ovu je sezonu poveo Veselin Vujović koji je odstupio još u listopadu prošle godine nakon slabog ulaska u Ligu prvaka. Njega je zamijenio Silvio Ivandija koji je "trajao" do početka travnja ove godine, a uoči završnog turnira SEHA lige na toj poziciji naslijedio ga je Slavko Goluža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo