SVLADALE GA EMOCIJE: / Danski izbornik briznuo u plač usred utakmice

Image
Foto: Screenshot

Iznimno je emotivno izbornik danske rukometne reprezentacije Klavs Bruun Jorgensen primio plasman svoje ekipe u polufinale Europskog prvenstva koje se održava u Švedskoj.

15.12.2016.
11:22
Screenshot
VOYO logo

U odlučujućoj utakmici drugog kruga danske rukometašice su svladale Rumunjsku s 21-17 i potvrdile plasman među četiri najbolje reprezentacije Starog kontinenta. Ova rukometna velesila već 12 godina čeka medalju s europskih prvenstava za rukometašice i zato su svi u ekipi vrlo burno proživljavali sve događaje u dvoboju protiv Rumunjki.

U polufinalu protiv Nizozemske

Najviše je emocija, ipak, bilo u izborniku Jorgensenu koji je u 57. minuti, kad su njegove rukometašice povele s 21-15, jednostavno briznuo u plač. Ovaj nekadašnji rukometaš, koji je kao igrač osvojio dvije europske bronce, sada je došao na prag prve velike trenerske medalje i suze su same krenule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao je nakon toga i emotivni zagrljaj s Anne Mette Hansen koja je zabila 21. gol i odvela Dankinje do nedostižne prednosti. U polufinalu će Danska igrati protiv Nizozemske, dok će u drugoj utakmici finale loviti Norveška i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo