SRPSKI IZBORNIK NAVIJA ZA KAUBOJE I PORUČUJE: / 'Očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže, a mi ćemo...'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Srbija i Francuska igraju u ponedjeljak u 18:15 sati

21.1.2018.
17:19
PIXSELL
VOYO logo

Izbornik srpske rukometne reprezentacije Jovica Cvetković priprema svoju momčad za ogled protiv Francuske koji je na rasporedu u ponedjeljak u 18:15 sati i pritom, prenosi Kurir njegove izjave za Srpski rukometni savez, očekuje pomoć od hrvatskih navijača i priznaje da bi ujedno volio dobrim rezultatom protiv Francuske pomoći hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

"Nisam stekao dojam da su odigrali koliko im je bilo potrebno protiv Švedske usprkos pobjedi na kraju, imali su mnogo problema. Oni su realno, ne znam ni sam, koliko svjetlosnih godina ispred nas, ali imaju slabosti. To smo vidjeli i pokušat ćemo ih pretvoriti u svoju korist. Ono što je važno za utakmicu sa Francuskom jest da očekujem od naše braće Hrvata da nas podrže", veli Cvetković čija je reprezentacija u skupini I bez osvojenog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualna pobjeda Srbije u utakmici protiv neporažene momčadi Europskog prvenstva pomogla bi hrvatskoj reprezentaciji u pokušaju da se plasira u polufinale turnira kojem je domaćin. Cvetković kaže:

"Svi su svjesni naše snage u odnosu na Francusku, napravit ćemo sve što je do nas, prvo da spasimo obraz, što je sasvim normalno. Ne bih imao ništa protiv ni da pomognemo Hrvatskoj da se plasira u polufinale kroz naš rezultat. Oni su mi bliži nego Francuzi jer su na braniku rukometa koji je stvaralački i stvara emocije. Hrvatima će dobro doći i da ih izmorimo. Ne izlazimo samo da odigramo utakmicu, već da pružimo sve od sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo