Skandal: Balić i društvo su teško pokradeni?

'To je sramota EHF-a jer su doveli u pitanje regularnost četvrtfinala. Kod nas je problem bilo suđenje, u Kopenhagenu se igralo na 12 stupnjeva, sto metara do svlačionica.

23.4.2012.
14:53
VOYO logo

Alfa i omega hrvatskog rukometa Zoran Gobac teško je proživio gubitak sedam golova razlike u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Kiela.

Zagrebačka Arena još odjekuje od navijanja i uzdaha zbog propuštenog na kraju utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo, to su mladi suci koji nisu vodili ništa jako dosad, pa nisu mogli ni ovo. Tražit ćemo da tri godine više ne sude Ligu prvaka. Drugo, delegat im je bio čovjek oko kojeg se još od 2000. vuku repovi s EP-a u Hrvatskoj kad je sudio finale. Treće, suci gotovo da su na kraju uzimali autograme od igrača Kiela i slikali se s njima. Četvrto, kod 7 razlike su se očito pobojali da bi Nijemci mogli doći u problem sa završnicom u Kölnu, pa su sudili sve i svašta – isključenja, zaboravili dizati ruku za napad Kiela koji je trajao minutu i pol, a na početku su imali sasvim drugačiji kriterij. To je sramota, namjera. Kažem da nam EHF nema pravo oduzeti pobjedu jer to više nema veze sa sportom", izjavio je Gobac u razgovoru za Sportske.

Gobac sumnja i u poštenje sudaca u uzvratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad će nam namjestiti suce da izgubimo 10 razlike u Kielu, pa da mogu reći 'evo vidite'. Gospoda... Vjeruju samo skandinavskom lobiju, kojem pripadaju i Litavci, pretvorili su rukomet isključivo u biznis. Ovo je bila produžena ruka EHF-a, čak ni te suce ne mogu optužiti da su sve krivi", zaključio je i poručio:

"Nećemo se žaliti, napisat ćemo pismo. Žalba i tako ne bi ništa promijenila."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo