Senzacionalni transfer Domagoja Duvnjaka!

Njemački rukometni Bundesligaš HSV pokušao je sve, ali to nije bilo dovoljno da zadrži jednog od najboljih igrača svijeta - hrvatskog reprezentativca Domagoja Duvnjaka...

17.6.2013.
13:50
VOYO logo

Doduše, Duvnjak će odraditi još jednu sezonu u HSV, no na ljeto 2014. godine prelazi u redove 18-erostrukog prvaka Njemačke - Kiela! Vijest je potvrdio izvršni predsjednik aktualnog prvaka Bundeslige Klaus Elwardt.

"Zadovoljni smo da smo uvjerili jednog od najboljih vanjskih igrača svijeta da potpiše ugovor s nama. Ugovor kreće od 2014. godine i traje tri sezone s opcijom produljenja na još jednu", otkrio je u priopćenju za javnost Elwardt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak je na Final Fouru Lige prvaka u Kölnu bio junak hamburškog kluba. U polufinalu je upravo protiv Kiela (39-33) postigao 11 pogodaka, da bi u finalu protiv Barcelone (30-29) upisao četiri gola i sedam asistencija. Duvnjak je također izabran za najboljeg igrača Bundeslige u prošloj sezoni od strane trenera i kapetana momčadi.

HSV je već pronašao zamjenu za hrvatskog reprezentativca, a njegovo ime je Joan Canellas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili bismo jako sretni da smo uspjeli uvjeriti Duvnjaka da ostane. Čak smo i ponudili dobar ugovor, ali on je odlučio da želi otići. Joan Canellas (26) bit će njegova zamjena", rekao je predsjednik HSV-a Matthias Rudolph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja odluka je bila prilično lagana. HSV je vrhunski klub i sretan sam da ću na ljeto 2014. godine postati njegov dio - rekao je španjolski reprezentativac, aktualni član madridskog Atletica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo