SENZACIJA KAKVU HRVATSKI SPORT NE PAMTI: / Ponajbolji rukometaš svih vremena izlazi iz mirovine? Barca želi dovesti Ivana Balića!

Image
Image

Rukometni velikan Barcelona želi dovesti Ivana Balića (38) kao igračko pojačanje.

21.3.2017.
12:36
VOYO logo

Senzacionalna je vijest koju u utorak donose Sportske novosti. Sve je počelo u trenutku kad su se pojavili problemi na poziciji srednjeg vanjskog. Barca je ostala samo na Raulu Entrerriosu, koji je u posljednje vrijeme bio često ozlijeđen.

Da stvar bude teža, ozlijedio se Danac Lasse Andersson, s kojim su se mogli dobro zakrpati jer na lijevom vanjskom imaju Jallouza, N’Guessana i Jichu, koji, istina, ne pokazuje ni približno negdašnju formu i dostignuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

PRIZNAJEMO, OVO JE SJAJNA VIJEST: Toliko su puta zagorčali život Kaubojima, ali neće ih biti na Euru u Hrvatskoj

SN ističe kako se Andersson ozlijedio prije nekoliko dana, a rokovi su za prijavu EHF-u prošli, ostala je jedino mogućnost da Barcelona uzme igrača koji nije igrao Ligu prvaka, ali koji nakon veljače nije igrao nigdje, a takvih skoro da nema jer su, uglavnom, svi aktivni. Stoga se Balić pojavio kao rješenje Katalonaca, nakon što je jedan od najboljih rukometaša svih vremena zaključio karijeru u njemačkom Wetzlaru.

"Vijest je bombastična, možda se neće ostvariti, ustvari, vjerojatno neće, ali zanimljivo je znati da Barcelona želi dovesti Ivana Balića", pišu Sportske novosti i dodaju da, ukoliko se dogodi Balić Barci čija je Ivano bio velika žeja dok je igrao u Pamploni, to bi doista bila senzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Barcelone šute o svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo