Balić se ispričao i objasnio veliku vijest!

Nakon što se u srijedu navečer proširila vijest da će Ivano Balić potpisati ugovor s Atletico Madridom, nije trebalo dugo čekati i na službenu potvrdu.

23.8.2012.
14:22
VOYO logo

Rukometni klub Atletico Madrid na svojim je stranicama potvrdio da je transfer Ivana Balića gotova stvar. 'Rukometni Mozart' i službeno je potpisao jednogodišnji ugovor s madridskim klubom. "Njegove medalje svjedoče o magiji na terenu. Olimpijska bronca ovog ljeta, zlato iz 2004., svjetski prvak iz 2003. i drugi iz 2005. i 2009. Bronca na posljednjem Euru i srebro iz 2008. i 2010.", stoji u opisu Balića na službenim stranicama kluba, dok je sam vođa hrvatske reprezentacije objasnio svoju odluku:

"Odluku da između brojnih ponuda odaberem Atletico Madrid nisam uspio priopćiti hrvatskoj sportskoj javnosti zbog nedostatka vremena i hitnog odlaska u Madrid, te se ovim putem želim ispričati istoj kao i svim medijima. Odabrao sam novi klub za koji vjerujem da će uz moju pomoć ponovno biti konkurentan samom europskom vrhu. Već idućih dana odlazimo na Super Globe u Dohu, a s obzirom na poznavanje većeg broja suigrača, očekujem brzu prilagodbu", kazao je Ivano. Službeno predstavljanje Balića najavljeno je za petak u 12.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo