Zagrebaši briljirali u Ligi prvaka i razbili Ruse

Rukometaši hrvatskog prvaka CO Zagreba svladali su u Sankt Peterburgu ruskog predstavnika s 35-24 u 3. kolu A skupine Lige prvaka...

12.10.2013.
16:26
VOYO logo

Nakon domaćeg uspjeha protiv Pivovarne Laško iz Celja i nesretnog gostujućeg poraza kod Zaporožja 31:30, igrači trenera Borisa Dvoršeka su drugu pobjedu ove sezone u Ligi prvaka osigurali izvanrednom igrom u nastavku.

Zagrebaši su imali i u prvom poluvremenu prednost od dva gola razlike, ali se na odmor otišlo s vodstvo domaćina 16-15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u nastavku su hrvatski rukometaši zaigrali odlično i u obrani i u napadu, te su iz brojnih kontranapada te lepršavom igrom u napadu iz minute u minutu povećavali prednost, sve do najvećih 13 pogodaka razlike, 35-22, u završnici dvoboja.

Iduću utakmicu CO Zagreb će odigrati 20. listopada na svom terenu protiv Veszprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

St. Petersburg – CO Zagreb 24-35

Celje Pivovarna Laško – Rhein-Neckar Löwen (16.30)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Veszprem 6, 2. CO Zagreb 4, 3. Zaporožje 3, 4. Pivovarna Laško 2 (-1), 5. Rhein-Neckar Löwen 1 (-1), 6. St. Petersburg 0 Rukometašice Podravke Vegete u drugom su kolu skupine D Lige prvakinja pred svojim navijačima pobijedile španjolsku Bera Beru s 29-18…

Mlada ekipa hrvatskih prvakinja prošli je vikend teško poražena na gostovanju kod norveškog Larvika (34-18), ali je ove subote u Koprivnici znatno popravila dojam. Već je na poluvremenu Podravka imala veliku prednost (14-7), a do kraja ju je i dodatno povećala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova bi pobjeda mogla biti itekako značajna u borbi za treće mjesto u skupini koje donosi nastavak natjecanja u Kupu kupova. Realno je, naime, da su Larvik i Vardar prejaki i da će zauzeti prva dva mjesta u skupini D, a Koprivničanke i Bera Beru čeka borba za ''broj 3''.

U subotnjem dvoboju protiv gošći iz San Sebastiana najefikasnija je u sastavu Podravke bila Jelena Živković s devet pogodaka, pet je dodala Andrea Čović, a četiri Vesna Milanović Litre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći vikend u 3. kolu Podravka gostuje kod Vardara.

Rukometna Liga prvakinja, skupina D, 3. kolo: Podravka Vegeta - Bera Bera 29-18 Vardar - Larvik 27-27

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Larvik 3, 2. Vardar 3, 3. Podravka 2, 4. Bera Bera 0

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo