'Nismo imali za flastere, a osvojili smo zlato'

Petar Metličić je prije dvije godine bio prebrisan iz rukometne reprezentacije kao što je danas Ivano Balić. Legenda našeg rukometa se osvnula na protekle godine...

29.12.2012.
16:07
VOYO logo

"Nažalost, izgleda da su ovakvi rastanci naša realnost. Sigurno da bi te stvari trebalo mijenjati, ali ja ne mogu na to utjecati. Nisam prvi, a ni zadnji. Da se razumijemo, svima nama prolazi vrijeme. Dolaze novi mladi igrači. Ali mi ne tražimo spomenike, dovoljno je jedno hvala, jer mislim da smo puno dali za hrvatsku reprezentaciju i za rukomet", kazao je Petar Metličić i dodao:

"Svi znamo gdje je ta reprezentacija bila kad smo počinjali u Portugalu. Nismo imali za flastere i bandaže, bilo smo na teškom dnu i da nije bilo pojedinaca koji su financijski pomagali ne bismo mogli niti otići na to natjecanje. Osvojili smo zlato i otad je sve krenulo. Mi smo igrali, pobjeđivali i osvajali medalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pouzdanog desnog vanjskog posebno smeta jedan detalj.

"Napravili smo rezultat, a neki drugi su se kitili. Kažem, meni je tada bilo teško, može nam biti krivo zbog načina kako se sve to dogodilo, ali život ide dalje. Ne treba se zbog toga opterećivati. Ja nikome ništa ne zamjeram", rekao je Metličić za Jutarnji list i za kraj o Kaubojima bez Balića dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je uvijek dobra. Izostanak Ivana će se osjetiti zato što su druge reprezentacije zbog njega imale poseban respekt prema Hrvatskoj. Ali mi smo navikli na medalje i velike rezultate i nadam se da će tako biti i ovaj put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo