'Ovo nisam vidio u životu! Možda bolje da ne znam!'

Rukometaši Španjolske već su nas na ovom europskom prvenstvu jednom pobijedili. Bilo je to u Novom Sadu, a zbog tog poraza morali smo u polufinalu igrati sa Srbijom.

28.1.2012.
16:45
VOYO logo

"Hvala na komplimentima. Nažalost, dogodio se taj jedan poraz baš kad nije trebalo. Protiv Danaca stalno smo morali loviti razliku, a na kraju nas je uništio Hansen sa dva pogotka. A tako smo ga dobro čuvali cijelu utakmicu", rekao je Valero Rivera, izbornik Španjolske.

Kako Protiv Hrvatske? "Probat ćemo ponoviti obranu iz naše prve međusobne utakmice. Baš kao i Hrvati i mi smo razočarani što ne igramo u finalu. Opet, bolje se vratiti doma sa pobjedom i brončanom medaljom kad već nismo u finalu", rekao je Rivera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova momčad se priprema za sljedeće svjetsko prvenstvo kojem je domaćin upravo Španjolska.

http://www.youtube-nocookie.com/v/K5jg6xOqqJA?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo mi još i obranu bronce na Olimpijskim igrama u Londonu. Ali, ne idemo u London da branimo broncu već ćemo pokušati osvojiti zlato. Konkurencija na Olimpijskim igrama ipak je nešto slabija nego na europskom prvenstvu gdje svatko svakoga može iznenaditi", zaključio je Rivera.

Iker Romero je u španjolskoj reprezentaciji zadužen uglavnom za izvođenje sedmeraca, ali je u polufinalu morao zaigrati u napadu jer baš nije išlo najbolje Raulu i Albertu Entrerriosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakvu atmosferu kao što je bila na utakmici između Hrvatske i Srbije nisam vidio u životu. Kakvo je to bila fanatično navijanje, pa taj trubački orkestar koji se čuo s tribina", rekao je oduševljeni Romero.

Da li je znao što se viče na tribinama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda bolje da ne znam", rekao je uz smiješak.

Utakmica za broncu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta. Trebali smo sa Hrvatskom igrati za zlato. Bit će teško. Svi smo već pomalo umorni", zaključio je Romero.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo