OGLAS

O OVOM POGOTKU HRVATA ĆE SE PRIČATI: / Caen pobijedio kontroverznom odlukom i golom s centra

Image
Foto: Screenshot

Santiniju je ovo bio sedmi ligaški gol u sezoni

16.1.2018.
21:34
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Santini bio je strijelac za Caen u 2-0 (0-0) gostujućoj pobjedi protiv Bordeauxa u susretu 21. kola francuskog prvenstva igranom u utorak.

Santini je u 89. minuti precizno izveo kazneni udarac za 1-0 kojega je i sam izborio, ali u kontroverznim okolnostima. Naime, Santini je u 86. minuti na pet metara od suparničkog gola udario svog čuvara Paula Buyssea, a ovaj mu je uzvratio dvije-tri sekunde kasnije udarivši ga šakom u prsa. Santini je nakon udarca pao, a glavni sudac je nakon konzultacija sa sucem iza gola Bordeauxa odlučio isključiti Buyssea i dosuditi 11-erac za Caen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Santinija je ovo bio sedmi prvenstveni gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici utakmice vratar Bordeauxa je došao u kazneni prostor Caena na udarac iz kuta, ali nakon što je obrana gostiju izbacila loptu Rodelin je udarcem u prazan gol sa sredine igrališta postavio konačni rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Santini je odigrao čitavu utakmicu za Caen koji je sada deveti sa 27 bodova, dok je Bordeaux 13. sa 23 boda.

Marseille je barem trenutačno izbio na drugo mjesto ljestvice 2-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Strasbourga do koje je stigao u samoj završnici. Golove su postigli Njie (79) i Payet (87). Marseille sada ima 44 boda, dva više od Monaca, koji od 21 sat igra protiv Nice, te Lyona, koji će u srijedu gostovati kod Guingampa. Strasbourg je ostao 12. sa 24 boda. Na vrhu je Paris SG sa 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo