NEVJEROJATNO: / O ovom senzacionalnom golu bruji čitava Europa

Image
Foto: Screenshot: Dailymotion
Image
Foto: Screenshot: Dailymotion

Danski rukometni reprezentativac Alexander Lynggaard oduševio je svijet svojim fenomenalnim pogotkom za pobjedu svog Saint Raphaëla, kluba koji uživa sezonu za pamćenje.

12.2.2016.
13:54
Screenshot: Dailymotion
VOYO logo

Saint Raphaël, klub koji koji nikad u povijesti nije slavio na tako teškom gostovanju kao sad kod Montpelliera, doživio je trenutak koji će vjerojatno zauvijek pamtiti. Naime, tri sekunde prije kraja, pri rezultatu 27:27 i u trenutku kad je Saint Raphaël imao dva igrača manje, Lynggaard je primio loptu na centru, dvojica njegovih suigrača sjurili su se prema golu Vincenta Gérarda i time povukli igrače Montpelliera u obranu, što je otvorilo Dancu prostor prema golu.

http://www.dailymotion.com/video/x3rm5je_l-incroyable-but-victorieux-du-milieu-de-terrain-d-alexander-lynggaard_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta u mreži, Gérard na stražnjici

Lynggaard je pucao iz sve snage s centra i uhvatio nesretnog vratara na krivoj nozi, koji je očekivao da će lopta ići na jednog od dvojice igrača koji su bili u naletu na lijevoj strani, ali opet pokriveni od strane igrača Montpelliera. Lopta je na kraju završila u mreži, Vincent Gérard je, pak, završio na stražnjici i samo tužnog izraza lica podignuo ruku gestikulirajući da je krivica na njemu.

Vrijedi spomenuti kako je Saint Raphaël ovim trijumfom zadržao drugu poziciju u Francuskoj, ali se i odvojio pratnji. Imaju 22 boda, četiri više od Creteila, koji je također pobijeđen u gostima (30:26) i Montpelliera, a do kraja je ostalo još 11 kola. Naravno, prvi je "svemirski" PSG, s dva boda više od Saint Raphaëla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, i hrvatski ljubitelji rukometa imaju svog aduta. Sjajan pogodak, isto dalekometni kao i ovaj, postigao je bivši igrač PPD Zagreba Duško Čelica u srazu sa Naturhouseom La Riojaom. Njegov gol također je bio pobjednički (31.30 za PPD Zagreb), a postigao ga je u posljednjoj sekundi dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo