NAKON POTOPA PROTIV VARDARA: / Goluža pronašao krivce za uvjerljiv poraz

Image

Rukometaši PPD Zagreba nisu se uspjeli plasirati u finale SEHA lige nakon što su u susretu protiv Vardara pretrpjeli uvjerljiv 28-36 poraz.

7.4.2017.
22:04
VOYO logo

"Uz dužno poštovanje prema Vardaru, kojem želim svu sreću u finalu, sami smo krivi za ovako visok poraz. Utakmicu je usmjerio njezin početak, odnosno naše tehničke pogreške u početku. Ukupno smo napravili čak 11 tehničkih pogrešaka, a to je definitivno previše za ovakvu utakmicu. Na taj se način ne može igrati protiv Vardara", analizirao je Goluža, a prenosi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima koje je nedavno preuzeo poslao je i poruku:

"Igrač se postaje samo krvavim koljenima. I to neka svi zapamte. Bez obzira na poraz, bilo je u našoj igri i dobrih stvari, izdvojio bih Šušnju, Mandalinića, Pavlovića, Horvata, Jotića, Tončija Valčića i Miklavčiča. Svi ostali će u budućnosti morati dati puno više."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PPD ZAGREB ZAMRZNUT PROTIV VARDARA: /

Hrvatski prvak ostao bez odgovora na Čupića i društvo

Image
PPD ZAGREB ZAMRZNUT PROTIV VARDARA: /

Hrvatski prvak ostao bez odgovora na Čupića i društvo

S druge strane, bivši (možda i budući) reprezentativac Ivan Čupić trpao je mrežu hrvatskog prvaka i zaustavio se na osam pogodaka. Jednako toliko zabio je i Zlatko Horvat s kojim je dijelio poziciju desnog krila u dresu izabrane vrste.

"Nisam samo ja u dobroj formi, cijela momčad je u jako dobrom stanju. Možda to na kraju ispada lagano, ali vjerujte mi, igrao sam 55 minuta i nisam ni na trenutak dobio dojam da je lako igrati. Cijelo vrijeme smo bili nervozni i mi, i oni, i suci... Iako to semafor baš i ne govori, ovo je za mene bila jedna jako teška utakmica", prenosi isti izvor riječi Čupića koji se nije dao navući na priču o povratku u reprezentaciju koju je preuzeo Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo, ništa se još ne zna..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo