NA POMOLU VELIKA SENZACIJA: / Proslavljeni hrvatski rukometaš vraća se u Zagreb?!

Image

Proslavljeni hrvatski rukometaš, bivši reprezenatativac Igor Vori, planira završiti karijeru u Zagrebu. Vori ima aktualni ugovor s francuskim PSG-om do 2017.

26.5.2016.
12:40
VOYO logo

Tako će, kako sada stvari stoje, zagrebačka publika imati priliku priliku svjedočiti kraju jedne uistinu velike karijere čovjeka koji je ugradio temelje uspjeha hrvatske reprezentacije. Zaista sjajno zvuči vijest kako bi 36-godišnji Vori trebao narednog ljeta obući dres PPD Zagreba, a zagrebački rukometni zaljubljenici tako bi ga ponovno trebali gledati u dresu vječnog hrvatskog prvaka, nakon sedam dugih godina.

PPD Zagreb napustio Sandro Obranović

Ova velika vijest stiže na dan kada je klub napustio lijevi vanjski Sandro Obranović (23)koji odlazi na posudbu u poznati mađarski Pick Szeged. Ovo je pomalo čudna odluka vodstva Zagreba s obzirom da je Obranović tijekom prošle sezone, barem do ozljede ramena, bio jedan od najboljih igrača hrvatskog rukometnog prvaka. Zagreb je u priopćenju naglasio kako će "Obranović u redovima drugog najboljeg mađarskog kluba tražiti povratak u staru formu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dolaze Slovenci

Vrijedi spomenuti kako su osim Obranovića, Zagreb su napustili reprezentativac Luka Stepančić koji je postao igrač PSG-a, sjajni vratar Filip Ivić koji će braniti za Kielce, a prema Poljskoj će vjerojatno krenuti i Lovro Mihić koji ima ponudu Visle Plock.

Naravno, trener Zagreba VeselinVujović je već počeo s krpanjem momčadi pa bi tako od iduće sezone dres Zagreba trebali nositi sljedeći Slovenci; golman Matevž Skok, lijevo krilo Darko Cingesar i desni vanjski David Miklavčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Član slavne generacije Kauboja

Što se tiče Vorija, za istaknuti je i kako je ovaj legendarni hrvatski pivot bio član one čuvene generacije Kauboja koja je osvojila svijetsko i olimpijsko zlato, kao i veliki broj drugih medalja pod vodstvom slavnog hrvatskog trenera Line Červara, kasnije i Slavka Goluže, a ukupno je šest godina nosio dres momčadi iz Zagreba. Ako bi i ostvarilo pisanje Balkan-Handballa, PPD Zagreb bi dobio veliko rukometno ime, a ovi mladi lavovi suigrača koji bi im jako puno pomogao svojim iskustvom kvalitetom, razmišljanjem i pogledom na rukomet.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijera Igora Vorija:

1997–2001 - RK Zagreb

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2001–2002- Al.Pi. Pallamano Prato

2002–2003- Pallamano Conversano

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2003–2005 - RK Zagreb

2005–2007 - FC Barcelona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2007–2009 - RK Zagreb

2009–2013 - HSV Hamburg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2013 ... - Paris Saint-Germain HB

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo