MEDALJA I ZA PREDSJEDNICU: / "Vi ste dali dodatnu snagu našim rukometašima"

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1.2.2016.
17:08
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

"Čestitam na velikoj pobjedi i izvrsnim igrama svim igračima i stručnom stožeru. To je pobjeda koja je važna jer ju je ostvarila jedna mlada generacija sportaša od kojih u budućnosti očekujemo još puno ovakvih rezultata. Vaša upornost, zajedništvo i vjera trebaju biti putokaz ne samo sportašima nego i nama političarima da ostvarimo rezultate i na svim ostalim poljima u društvu", kazala je predsjednica Grabar Kitarović.

Predsjednica dobila medalju

U ime HRS-a predsjednici je zahvalio član Izvršnog odbora Tomislav Grahovac koji je istaknuo da je njezina prisutnost u Poljskoj dala dodatnu snagu našim reprezentativcima. Pozvao ju je da i u idućim akcijama podrži naše rukometaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime momčadi reprezentativni dres s potpisom svih igrača predsjednici je uručio kapetan Marko Kopljar koji joj je oko vrata ovjesio brončanu medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I predsjednik Vlade Tihomir Orešković primio je u ponedjeljak rukometaše.

"Čestitam igračima i stručnom stožeru osvajanje brončane medalje i plasman na Svjetsko prvenstvo. Vidjeli smo vaš trud i timski duh. Vi ste mlada ekipa i uvjeren sam da vas u budućnosti čekaju novi uspjesi. Svi se ponosimo vama i hvala vam što ste nam donijeli malo osmjeha na lica", rekao je premijer Orešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo