Marko Kopljar rasturio Karabatića i društvo!

U posljednjoj utakmici 3. kola prve francuske rukometne lige (D1M) super-bogati Pariz razbio je aktualnog prvaka Montpellier s 38:24. marko Kopljar zabio je čak 10 pogodaka.

30.9.2012.
18:29
VOYO logo

Novac je učinio svoje. Momčad koja je prošlu sezonu završila na 12. mjestu prvenstve ljestvice (od 14), danas je uz pregršt ovoljetnih pojačanja razbila ponajbolju momčad Europe - Montpellier. Momčad je ovoga ljeta pojačao bivši Zagrebaš Marko Kopljar i upravo je on bio jedan od ključnih igrača za Parizov uspjeh.

Ljevoruki Kopljar uputio je 12 udaraca prema vratima Montpelliera od čega ih je 10 završilo u mreži! Sjanoj predstavi Kopljara priključio se i najbolji strijelac utakmice Danac Mikkel Hansen s 11 pogodaka iz 15 pokušaja. Samuel Honrubia pridodao je sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Montpelliera je najbolji strijelac s osam pogodaka bio Dragan Gajić, ali pet od njih stavio je s crte sedam metara. Bivši hrvatski reprezentativac Petar Metličić zabio je jedan pogodak iz tri pokušaja. U potpunosti je podbacio Nikola Karabatić, strijelac tek tri pogodaka.

Nakon tri odigrana kola pariška je momčad uvjerljivo vodeća s maksimalnih šest bodova i +29 gol-razlikom. Montpellier je četvrti s četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Paris 6, 2. Chambery 6, 3. Dunkerque 5, 4. Montpellier 4...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo