LINO ČERVAR OKUPLJA LEGENDE: / Novi izbornik Kauboja okružit će se rukometnom elitom

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
17.3.2017.
9:10
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

I dok je njegov povratak na mjesto izbornika gotova stvar, upitno ostaje koga će Červar postaviti za svoje pomoćnike. Spominjao se trener Nexea Hrvoje Horvat koji bi, potvrdio je Červar za 24sata trebao biti jedno od rješenja, no nije i jedini s kojim će dojučerašnji izbornik makedonske reprezentacije i još uvijek aktualni trener skopskog Metalurga razgovarati.

"Sjest ću s još nekoliko kandidata za stručni stožer. Sve će vam uskoro biti poznato", kazao je i priznao da će među njima biti i Ivano Balić i Petar Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominje se i Vlado Šola koji bi trebao preuzeti posao rada s vratarima.

"Nikad nisam rekao ružnu riječ protiv takvih veličina. Oni su zaslužni za moje i naše uspjehe. Uvijek sam imao i imat ću respekt prema Baliću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve treba dobro posložiti, u siječnju sljedeće godine Hrvatska je domaćin rukometnog Eura. Zlato s europskih smotri nedostaje i Červaru koji je Hrvatsku vodio do dva srebra.

"Idemo korak po korak. Imam plan. U planu je i to kako će izgledati hrvatski rukomet kad ja odem s klupe. O svemu ću voditi računa, samo idemo lagano", zaključio je Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo