OGLAS

KRAJ RUKOMETNE LAKRDIJE: / Babić još jednom opozvao 'neopozivu' ostavku i nastavlja voditi reprezentaciju

Image

Hrvatski rukometni savez (HRS) potvrdio je u utorak na sjednici Upravnog odbora da Željko Babić ostaje izbornik muške reprezentacije.

25.10.2016.
16:43
VOYO logo

Okončana je na taj način sapunica koja je počela poslije neuspjeha na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, odnosno poraza od Poljske u četvrtfinalu. Suočen s brojnim kritikama, Babić je podnio ostavku i krenula je potraga za njegovim nasljednikom. Spominjala su se brojna imena da bi prije nešto više od dva tjedna koordinator za muški rukomet Ivano Balić šokirao javnost objavom da Babić ostaje izbornik.

'Moralna obveza'

U međuvremenu je Babić objavio i popis igrača koje će okupiti u Umagu na skorašnjim kratkim pripremama, a pokušao je i opravdati svoje zbunjujuće poteze, podnošenje pa povlačenje ostavke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZBORNIK SE OPRAVDAVA: /

'Svjestan sam što sam rekao, ali Hrvatska je iznad mojih stavova i riječi'

Image
IZBORNIK SE OPRAVDAVA: /

'Svjestan sam što sam rekao, ali Hrvatska je iznad mojih stavova i riječi'

"Hrvatski rukometni savez i hrvatska reprezentacija su ispred mog karaktera, mojih stavova i riječi. Ja sam svjestan što sam rekao u tom trenutku i sigurno sam imao svoj razlog, međutim ako ljudi iz HRS-a misle da još uvijek mogu pomoći hrvatskoj reprezentaciji, onda je moja moralna obveza kao građanina Hrvatske da pomognem ako mogu", ispalio je Babić prije desetak dana.

'Smatramo da nije ni podnio ostavku'

U utorak je Upravni odbor napokon i službeno potvrdio da Babić ostaje na mjestu izbornika nakon što je opozvao vlastitu ostavku. Rukometna vlada je prihvatila izbornikov potez i izglasala mu povjerenje na čemu im je on i zahvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željko Babić je još jednom povukao svoju pisanu ostavku i na Upravnom odboru je izglasano da mu se i dalje daje povjerenje. Time Babić ostaje izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije i smatra se da njegova ostavka nije ni bila podnesena'', rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo