IVIĆ OBJAVIO IME NOVOG KLUBA: / 'Ovo nije zbogom, vratit ću se jednog dana u svoj Zagreb'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vratar Prvog plinarskog društva Zagreb Filip Ivić potvrdio je ono o čemu se posljednjih dana nagađalo. Potpisao je četvetogodišnji ugovor s poljskim prvakom Vive Tauron Kielceom.

3.5.2016.
13:35
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Poslije ispadanja od PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka Ivić je objavio kako napušta Zagreb u kojem je proveo 12 godina. U utorak je potvrdio da je njegov novi klub Kielce u kojem trenutno igraju četvorica Hrvata - Marin Šego, Ivan Čupić, Manuel Štrlek i Denis Buntić.

Image
MLADI VRATAR POSLIJE PSG-A IZNENADIO NAVIJAČE: /

'Ovo mi je bila posljednja utakmica za Zagreb'

Posebna zahvala Kelentriću

"Ovo je za mene jako emotivan trenutak na koji sam se dugo spremao, ali koliko god da se spremaš i znaš da rastanak mora doći, u trenutku kada se to i dogodi, naprosto ti nije lako. Sve što imam stekao sam svojim radom, a uvjete za dobar rad, za učenje od najboljih i napredovanje u karijeri omogućio mi je RK Zagreb. Jednom čovjeku posebno zahvaljujem, a to je naš trener vratara Mario Kelentrić koji je sa mnom i Ivanom Stevanovićem provodio više vremena nego s vlastitom djecom i koji je pokazao nevjerojatno puno strpljenja kako bi jednom mladom golmanu ukazao na sve njegove nedostatke i kako bi mu prenio veliko znanje koje je u svojoj bogatoj karijeri stekao", rekao je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam važeći ugovor još dvije sezone, ali kada je stigla ponuda Kielcea, sjeo sam za stol s ljudima iz uprave kluba, direktorom Ančićem i glavnim menadžerom Jovićem, te smo zajedno zaključili kako je u mom najboljem interesu da napustim Zagreb i karijeru nastavim u redovima poljskog prvaka. Trener Kielcea Dujšebajev te predsjednik kluba Bertus Servaas pokazali su velik interes da me se dovedu i na koncu smo sjeli, sve dogovorili i sklopili četverogodišnju suradnju", dodao je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Samo doviđenja'

U karijeri je Ivić prošao kroz sve uzraste i dobne kategorije rukometnog kluba Zagreb te je u redovima istog osvajao državna prvenstva i nacionalne kupove.

"Siguran sam da ću se jednog dana vratiti u svoj Zagreb i da ovo nije posljednje što sam odigrao u najdražem dresu. Recimo to ovako. Ovo nije zbogom, samo zasad doviđenja", zaključio je Ivić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo