INVAZIJA HRVATA NA PARIZ U KOJEM VLADA STRAH OD TERORIZMA! Francuzi dali do znanja: / 'Hrvatska je sjajna'

Image
Image

Hrvatska muška rukometna reprezentacija će u petak u polufinalnom dvoboju protiv Norveške (20.45) imati jaku podršku svojih navijača, javlja RTL.

26.1.2017.
20:56
VOYO logo

Hrvatskih navijača je bilo na dosadašnjim susretima na SP-u u Francuskoj. No, za Norvešku se očekuje njihova velika brojka. Redovne linije su pune, a polako se pune i čarteri.

"U ovom momentu možemo potvrditi da je čarter od 190 mjesta pun. Van toga imamo veliki interes gledatelja, dakle simpatizera reprezentacije koji će doći nekim drugim sredstvima, dakle avionima, automobilima, kombijima i svim mogućim sredstvima kojima se može doći do Francuske, do Pariza", kazao je za RTL Boris Žgomba, predsjednik uprave Unilinea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NORVEŠKI IZBORNIK SMIRUJE EUFORIJU: ‘Daleko smo od finala. Moramo razmišljati samo o Hrvatskoj’

U Parizu su na snazi velike mjere sigurnosti. Zbog opasnosti od terorizma, Bercy Arena koja prima više od 20.000 ljudi pod najvećim je mjerama sigurnosti. Reporter RTL-a malo se prošetao ulicama Pariza i upitao stanovnike tog grada što očekuju od svoje reprezentacije koja nosi epitet favorita natjecanja.

"Očekujem pobjedu Francuske, što drugo! Ja sam zaboravila da bi nas Hrvatska mogla dočekati, bit će to jako težak meč", smatra Helena, dok je Dominique nadodala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je sjajna! Jako jako dobra ekipa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo