Rapsodija! Hrvatska ponizila moćnu Dansku!

Hrvatska je pravom rapsodijom razbila euroskog prvaka Dansku sa 32:21 i upisala četvrtu pobjedu na Olimpijskim igrama u Londonu.

4.8.2012.
11:59
VOYO logo

Igra Golužinih izabranika u Londonu je na doista impresivnoj razini, a način na koji su "razbili" Dansku ne ostavlja nikakvu dvojbu da su prvi favoriti za zlatnu medalju. U četiri utakmice skupine B Hrvatska je ostvarila četiri pobjede uz gol-razliku +48. Prvi krug natjecanja naša će izabrana vrsta zaključiti u ponedjeljak okršajem protiv Španjolske od 20.30 sati.

U današnjoj je utakmici u prvoj polovici prvoga poluvremena bilo dosta pogrešaka na obje strane, posebno na danskoj, ali u drugih se 15 minuta sve pretvorilu u "jednosmjernu ulicu". Hrvatski su rukometaši nizali kontru za kontrom, brzom su igrom uništavali suparnika i prednost je samo rasla. Do odmora se popela na +5 (14:9), a ni u nastavku Hrvatska nije skidala nogu s gasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirani Danci su nemoćno gledali kako im Golužini igrači pune mrežu, a ni u napadu nisu imali puno uspjeha u probijanju hrvatske obrane.

Naša je reprezentacija najveću prednosti imala u 56. minuti (31:19), a ukupno je realizirala čak 10 od 11 kontranapada! Po pet pogodaka za Hrvatsku su postigli Domagoj Duvnjak, Igor Vori i Zlatko Horvat, a Mirko Alilović je obranio 12 od 30 udaraca. Eggert i Lindberg su bili peterostruki strijelci za Dansku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo