'Došao sam po zlato, nisam došao izgubiti od Srbije'

'Ha, što je odlučilo!? Darko Stanić koji je u drugom poluvremenu branio i ono što je išlo van', još je jednom podvukao Ivano Balić koji je nakon poraza bio vidno razočaran kao i ostali Kauboji

28.1.2012.
10:46
VOYO logo

Ivano Balić bio je krajnje jednostavan objašnjavajući zašto se u polufinalu u Beogradu izgubilo od Srbije: "Ha, što je odlučilo!? Darko Stanić koji je u drugom poluvremenu branio i ono što je išlo van", kaže Balić. Kako vam je bilo igrati u beogradskom grotlu, 60 minuta bili ste meta pljuvačine? "Ma sve normalno. Sve u redu. Nije mi teško igrati pred takvom publikom. Dapače, baš je dobro igrati kad je takva atmosfera. I ne mislim da je presudio domaći teren. Možda im je dao malo vjetar u leđa. Jednostavno, nismo imali što tražiti s takvom obranom u drugom poluvremenu." http://www.youtube-nocookie.com/v/K5jg6xOqqJA?version=3&hl=en_US

Možemo li do medalje? "Trebamo prvo ohladiti glave. Znamo koje smo pogreške radili u prvoj utakmici protiv Španjolaca, u drugom krugu, jer smo baš tu utakmicu s ovog EP-a i analizirali." Opet ste, kao i protiv Furije u Novom Sadu, puknuli u drugih 30 minuta. "Ma nije problem bio u našem padu, nego u Staniću. Bude li branio ovako i u finalu, a Srbija odigra jednako dobro kao protiv nas, Danci nemaju nikakve šanse." Kako ćete vi u nedjelju igrati protiv Španjolaca? "Nadam se bolje nego protiv Srbije." Koliko ste razočarani nakon ovog poraza? "Normalno da jesam, kad igrate na Europskom prvenstvu i imate tako dobru momčad kao što je naša, i izgubite, morate biti razočarani. Pa došao sam po zlato, nisam došao izgubiti od Srbije u polufinalu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Drago Vuković prokometirao je poraz. "Obranu smo igrali katastrofalno! Zasluženo su pobijedili. Trebali smo bolje iskoristiti prvo poluvrijeme."

Publika? "Ma nisu nas prepali, čak smo i ranije izašli na zagrijavanje, i to u glavnu dvoranu da prođe taj voz. Ja nisam osjećao nikakav pritisak. Nismo odigrali pravo i to je to." Zlatko Horvat smatra da je publika utjecala negativno, ali samo u početku, i to na domaćina. "Trebali smo u prvom dijelu otići na veću razliku jer se vidjelo da je suparnik pod dojmom. Poslije su se oslobodili grča, Stanić je proradio. Zabrljali smo.Treba se pribrati. Ipak nam i ta bronca fali." Knjiga napada u drugom dijelu spala je na Marka Kopljara koji je jedini potezao. "Ma nije baš tako. Nismo igrali loš napad, ali nam je realizacija bila očajna, i ja sam puno promašio. U obrani smo izgubili utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo