DOČEK KAKAV I DOLIKUJE NAŠIM JUNACIMA: / 'Osjećam puno ljubavi, hvala vam'

Image

Hrvatska rukometna reprezentacija vratila se u ponedjeljak poslije podne iz Poljske gdje je na Eurpskom prvenstvu osvojila brončanu medalju.

1.2.2016.
15:18
VOYO logo

"Nismo očekivali medalju, ali smo se kvalitetno pripremali za nju svaki dan. Nikada ne znaš kako će sve završiti, na koncu je ispalo fantastično. Dobili smo ekipu, dobili smo mladost i pružili smo radost hrvatskom narodu," kazao je izbornik Željko Babić po dolasku u zrakoplovnu luku Zagreb pa se zahvalio suradnicima i igračima na uspjehu u Poljskoj.

"Ne volim biti na tv i u medijima, iako znam da je i to dio mog posla. Igračima sam to već rekao, međutim želim im se još jednom javno zahvaliti. Uz njih i suradnike u stručnom stožeru postao sam bolji trener i bolji čovjek", rekao je Babić kojeg s reprezentacijom u travnju očekuju teške kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[galerija url=http://www.telegram.hr/fotogalerije/sport/docek-rukometasa-na-plesu/#321249]

Slijede kvalifikacije za OI

"Ne mogu ništa obećati, bilo bi to neozbiljno. Očekuje nas jako teška grupa, bit će abnormalno teško. Ovaj turnir je za nas završio dobro, a vidjet ćemo kako će biti u travnju", rekao je izbornik pa se malo zatim po dolasku na Trg bana Jelačića obratio navijačima sljedećim riječima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam puno ljubavi, hvala vam". Dodao je i kako bi ovako trebalo biti svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjetio sam potporu i u Poljskoj, a pogotovo kad smo bili na misi. Baš sam osjetio to u svom srcu i to nas je držalo i nadahnulo igrače da daju više nego što mogu", izjavio je izbornik za HRT te je dodao kako su imali problema ali se dogodilo čudo.

"Sad nam je misija otići u Rio, a tamo želim ispuniti svoju želju i donijeti radost Hrvatima. Ovo je nadahnuće Duha Svetoga koje smo svi prihvatili", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Marko Kopljar naglasio je kako igrači niti sami nisu znali koliko mogu , a iz Zračne luke je poručio:

Kopljar najavio plasman u Rio

"Sretni smo i ponosni zbog ove medalje. Ni mi nismo znali koliko možemo i gdje će sve završiti. Naša momčad je mlada, a imali smo i problema s ozljedama zbog toga smo svi iznimno sretni", rekao je kapetan. I on se poput izbornika obratio navijačima na Trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada ćemo se svi dobro odmoriti i proslaviti, a onda izboriti plasman na olimpijske igre u Rio de Janeiro". Jedan od junaka navijača je vratar Ivan Stevanović koji je sa 33 godine debitirao na velikom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam mlad, ima za mene vremena," kazao je sa smiješkom i dodao: "Prije nekoliko dana nismo očekivali svečani doček, sada smo presretni. Iza nas su teške pripreme i neizvjestan turnir. Zaslužili smo medalju," kazao je vratar PPD Zagreba po dolasku u Zagreb dodavši: "Slava ? Ne bojim se za svoju slavu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marino Marić je priznao kako je lijepo završiti turnir pobjedom.

"Šteta što nismo otišli do kraja, no i ovako je super. Lijepo je završiti turnir pobjedom. Uspješno smo izgurali do kraja. Malo smo se proveselili, a sada idemo slaviti s našim navijačima," poručio je Marić, član njemačkog MT Melsungena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo