APPELGREN BACIO ORLOVE U OČAJ: / Pogledajte kako je švedski golman izluđivao Srbe

Image
Foto: Screenshot

Ovo je ukupno sedmi uzastopni poraz za Orlove.

14.1.2018.
20:04
Screenshot
VOYO logo

U 2. kolu Europskog prvenstva skupine A u nedjelju u Splitu, Srbije je upisala i drugi poraz. Švedska je slavila protiv izabranika Jovice Cvetkovića s pet razlike 25-30. Ovo je ukupno sedmi uzastopni poraz za Orlove, ako tu računamo pet poraza u prijateljskim susretima uoči turnira i teški poraz od Hrvatske koja je na otvaranju potopila Srbiju s 10 golova razlike, a Švedska je iznenađujuće lako pala protiv Islanda.

UŽIVO: HRVATSKU ČEKA PRVI PRAVI IZAZOV NA TURNIRU! Neugodni Island ozbiljni je test za izabranike Line Červara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač utakmice bio je sjajni vratar Švedske Appelgren s nevjerojatnih 20 obrana. Kod Srbije najbolji je bio Ilić s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi sada imaju samo teoretske šanse za prolaz. Unatoč konačnih +5 za Šveđane, Srbi su sedam minuta prije kraja kod rezultata 23-22 za Šveđane promašili čistu kontru za poravnanje, a potom su primili tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandinavci su 9. minuti stigli do vodstva 8-3, a sve do sredine drugog dijela stalno su imali prednost od četiri-pet golova.

Švedska je četverostruki prvak Europe, a ovom pobjedom su izborili drugi krug jer su u prvoj utakmici poraženi s dva razlike od Islanđana, pa u mogućem krugu tri ekipe imaju pozitivnu gol-razliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švedsku su do pobjede predvodili Albin Lagergren s pet golova, dok su po četiri postigli Johan Jakobsson, Niclas Ekberg i Lukas Nilsson. Sjajnu predstavu pružio je i švedski vratar Mikael Appelgren koji je meč završio sa 19 obrana. U selekciji Srbije istaknuo se Nemanja Ilić s pet golova, dok je Petar Nenadić postigao četiri pogotka. U ovoj skupini večeras igraju Hrvatska i Island.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska od 20.30 igra protiv Islanda. Skupinu prolaze prve dvije momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo