RUGANJE S BIVŠIM TRENEROM: / 'Na dan kad je Zidane slavio u El Clasicu, on je izgubio od Norwicha'

Image

Zinedine Zidane slavi svoju najveću pobjedu u kratkoj trenerskoj karijeri. Ne može se baš puno trenera pohvaliti pobjedom u debiju na El Clasicu, i to još na gostujućem terenu.

3.4.2016.
13:45
VOYO logo

No, ni ovako slatka pobjeda ne mora značiti uspješan mandat, Schuster i Queiroz trajali su na Realovoj klupi tek jednu sezonu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gubili i Mourinho, Ancelotti, Benitez...

A predhodnici slavnog Francuza na Realovoj klupi nisu baš dobro prošli u dvobojima s Barcelonom. Jose Mourinho pamti poraz od čak 5:0 na Camp Nou. Carlo Ancelotti poražen je u Madridu 3:4, a ni Rafael Benitez nije dobro prošao u prvom dijelu sezone, kad su Katalonci utrpali Realu četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benitez vodi Newcastle prema ispadanju

"Najotrovniji" su, prema običaju, bili engleski mediji, koji su se u trenutku Zidaneovog slavlja prisjetili njegovog prethodnika Rafaela Beniteza. U prvoj El Clasicu sezone, Real je osramoćen na Bernabeuu, Barcelona je praktički presudila Benitezu na klupi "kraljevskog kluba".

A na dan velikog Realovog slavlja, Benitez je s Newcastleom izgubio vjerojatno ključnu utakmicu za ostanak u Premiershipu. Norwich je slavio 3:2 golom u posljednjoj minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo