RONALDO UDARIO PO SUIGRAČIMA: / 'Ne želim reći da su Jese ili Kovačić loši, ali...'

Image

Najveća zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, obrušila se na svoje suigrače nakon subotnjeg poraza od Atletico Madrida na Santiago Bernabeuu.

27.2.2016.
19:37
VOYO logo

Njihov gradski suparnici s ovom pobjedom sada imaju četiri boda više te se čini da su sada oni jedini konkurenti Barceloni za naslov prvaka.

"Da su svi na mojoj razini možda bi sada bili prvi. Ako momčad ne igra s najboljim igračima teško je osvojiti prventsvo, a ovim putem ne želim nikoga omalovažavati", rekao je Ronaldo nakon utakmice te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojke ne lažu

"Volim igrati s Karimom, Baleom, Marcelom i ne želim reći da ostali nisu dobri. Npr. Danilo je danas bio najbolji na terenu. Iz onoga što mediji tvrde čini se da sam očajan, ali brojke i statistika ne lažu", rekao je Ronaldo pa je ispalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim reći da Jese, Lucas ili Kovačić nisu dobri igrači, ali za osvojiti prvenstvo morate imati najbolje", smatra Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Atletico je nakon ovog trijumfa postao prva ekipa u povijesti koja je pobjeđivala na Santiago Bernabeuu tri sezone za redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom trenutku vodeća Barcelona, koja još mora odigrati svoju utakmicu u ovom kolu ima 63 boda, drugoplasirani Atletico ima 58, a Real je ostao na 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo