RONALDO TRAŽI POVIŠICU: / 'Ako Messi i Neymar mogu toliko zarađivati, onda bih trebao i ja'

Image

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo prošlog je studenog potpisao novi petogodišnji ugovor s Real Madridom. Kraljevski klub on košta 23,6 milijuna eura po sezoni.

27.9.2017.
18:12
VOYO logo

Međutim, Marca piše kako Ronaldo želi povišicu. Razlog ? Neymar je prelaskom u PSG osigurao godišnja primanja u iznosu od 25 milijuna eura, a očekuje se i da će upravo tolika plaća biti Lionelu Messsiju kad obnovi ugovor s Barcelonom.

Portulgalac sada navodno smatra kako bi njegova primanja trebala biti viša ili na njihovoj razini. Svoje mišljenje temelji na svom učinku u dresu Madrida, koji će mu zasigurno donijeti Zlatnu loptu i Fifinu nagradu The Best.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak navečer, odmah poslije utakmice s Borussijom Dortmund, Ronaldo je progovorio na tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moj ugovor? To je dobro pitanje. Ja sam sretan, ali to pitanje je za predsjednika koji će dati bolji odgovor no što ga ja mogu dati. Čekam prirodan razvoj događaja”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u klubu mu zasada ne namjeravaju izaći u susret, navodi Marca te dodaju kako su dvije strane u odličnim odnosima nakon što mu je klub dao podršku u trenutku kada je podignuta optužnica protiv njega za utaju poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako vodstvu Reala cilj je usredotočiti se na obnovu ugovora s drugim igračima. Raphael Varane to je učinio u srijedu, a sada bi to trebali napraviti Asensio i Sergio Ramos.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo