RONALDO POBJESNIO NA PEREZA: / 'Zbog njegovih komentara angažirao je odvjetnike. Želi napustiti Real!

Image

Jedan od najboljih igrača na svijetu ne želi igrati s Neymarom u Realu.

13.12.2017.
17:57
VOYO logo

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo angažirao je odvjetnike kako bi ispregovarali raskid njegovog ugovora s Real Madridom. Ovu senzacionalnu vijest objavio je El Chiringuito TV argumentirajući je nezadovoljstvom peterostrukog dobitnika Zlatne lopte nedavnim izjavama prvog čovjeka kluba Florentina Pereza. Naime, Perez je gotovo poslao poziv Brazilcu Neymaru da dođe u klub.

"U Madridu bi mu bilo lakše osvojiti Zlatnu loptu. Ovaj klub ima sve što je potrebno velikim igračima. Svi znaju da sam ga već ranije pokušao dovesti", rekao je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Visoka otkupna klauzula

Te riječi nisu naišle na Ronaldovo odobravanje, koji navodno ne želi igrati za klub ako Brazilac dođe. To je sve do sada značilo da klub neće krenuti po njega dok je Ronaldo još uvijek na vrhuncu te su planovi bili odgođeni. No, u srijedu je objavljena informacija da su sada spremni krenuti po Neymara bez Ronaldovog odobrenja, zbog čega Portugalc traži način da ode. S tim ciljem je navodno angažirao odvjetnike kako bi mu pomogli da Real snizi otkuonu klauzulu od gotovo milijardu eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo