RONALDO ODGOVORIO KRITIČARIMA: / Portugalac zabio hat-trick i upisao se u povijest

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Portugalac Cristiano Ronaldo na najbolji mogu način odgovorio na kritike upućenje prema njemu zbog slabijeg učinka ove sezone.

29.10.2016.
18:13
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Real Madrid slavio je s 4:1 na gostovanju kod Alavesa, a najveća zvijezda Madriđana zabila je hat-trick. Mogao je zabiti i četiri gola, ali jedan od dva penala koje je izveo nije realizirao.

Stvari su loše krenulo za Real. Alaves je poveo u sedmoj minuti golom Deyversona. Ronaldo se po prvi put ukazao u 17. minuti. Dosuđen je jedaneaesterac u korist Reala,a Portugalac je bio precizan. U 33. minuti Ronaldo je povećao donio preokret gostima. U drugom poluvremenu, točnije u 79. minuti vratar Pacheco pročitao je njegov drugi udarac s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/m7UL

Kovačiću 90. minuta

Poslije toga ukazao se Alvaro Morata. Precizan je bio u 84. minuti, a konačan rezultat Ronaldo je postavio u 88. Portugalcu je to bio 43. hat-trick u karijeri i 31. u španjolskom prvenstvu. Također, otkako nastupa u Španjolskoj zabio je u svim natjecanjima 38 hat-trickova u svim natjecanjima te je po tom pitanju na prvom mjestu kada je riječ o igračima koji su nastupali u primeri. S dva manje nalazi se Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić odigrao je cijeli susret.

Vodeći Real sada ima 24, tri više od druge Seville koja je ranije u subotu na gostovanju kod Sportinga u Gijonu odigrala 1-1, dok je Alaves 13. sa 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo