RONALDO JE IPAK PROŠAO BOLJE OD MESSIJA: / A za kog ti ono, dečko, igraš?

Image
Foto: Facebook

Ponekad nije dovoljno biti najbolji nogometaš svijeta da bi ostali sportaši znali osnovne informacije o tebi. Dogodilo se to Cristianu Ronaldu u susretu s slavnim košarkašem Shaquilleom O'Nealom.

31.7.2015.
21:16
Facebook
VOYO logo

Shaq se na svojoj Facebook stranici pohvalio susretom s Ronaldom u Los Angelesu, ali četverostruki NBA prvak, kad je u pitanju nogomet, nije baš "u tijeku" događaja. Uz fotografiju, označio je i Manchester United, iako je Portugalac još 2009. prešao u madridski Real.

Naravno, pogreška je odmah primjećena, ali Shaq ju je ubrzo ispravio i naveo ime Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Messija nikad čuli

Cristiano je još dobro prošao. Shaquille je bar znao o kome se radi i ime barem jednog njegovog kluba. Bivši košarkaš Indiana Pacersa David West za Lionela Messija, koji je gledao NBA utakmicu u Washingtonu, nikad nije čuo. "Nemam pojma tko je to", izjavio je West kad su se suigrači čudili kako "ne trza" na posjet slavnog nogometaša.

Shaquilleova karijera protkana je raznim "biserima", ovo s Cristianom Ronaldom, samo je posljednje u nizu. Nakon Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine, novinari su ga pitali je li posjetio Akorpolu. "Izlazili smo na puno mjesta, ali se ne sjećam imena noćnih klubova", odgovorio je Shaq mrtav ozbiljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo