RONALDINHO OPET U DRESU BARCELONE? / Poznati portal objavio senzaciju i rasplamsao maštu fanovinama

Image
Foto: AFP, ANDREW YATES

Ronaldinho opet u dresu Barcelone - kakva bi to senzacionalna priča bila!

19.9.2017.
11:05
AFP, ANDREW YATES
VOYO logo

Zvuči nemoguće i i sigurno ništa neće biti od toga, ali englesko izdanje popularnog nogometnog portala Goal.com rasplamsalo je maštu brojnih poklonika brazilskog čarobnjaka pričom da bi upravo on mogao biti jedan od igrača koji bi privvremeno trebao nadoknaditi izostanak Osmanea Dembelea.

Neymarov nasljednik i rekordno 105 milijuna eura vrijedno pojačanja Barcelone zbog teške ozljede neće bi na raspolaganju Ernesteu Valverdeu četiri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izazov će treneru Barcelone biti nadoknaditi izostanak 20-godišnjaka, međutim Goal mu je pokušao olakšati posao. Naime, prijelazni rok počinje tek u siječnju pa Barca ne može dovoditi igrače iz drugih klubova, no na raspolaganju su im slobodni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među njima je i Ronaldinho, koji još uvijek nije službeno okončao karijeru.

"To bi bio fantastičan potez. Poznato je da ga navijači obožavaju i njegov dolazak bi probudio sjećanja na pet nezaboravnih godina koje je tamo proveo i donio klubu dva naslova prvaka i Ligu prvaka dok je on dva puta proglašen najboljim nogometašem", piše Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila bi to savršen način za definitivan oproštaj od nogometa obog brazilskog majstora, kojem su se jednom prilikom naklonili i navijači mrskog Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ronaldinha na listi su se našli i Antonio Casssano, Jose Antonio Reyes, Diego Capel, Mark Gonzales, Diego Forlan, Florent Malouuda, Claudio Pizarro te Giuseppe Rossi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo