RIJEŠENA DVOJBA IZBORNIKA ČAČIĆA: / Evo tko treba igrati u vrhu napada!

Image
Foto: AFP

Možda je nakon ove večeri, novi hrvatski izbornik Ante Čačić "pametniji" što se tiče izbora napadača za kvalifikacijske utakmice s Bugarskom i Maltom.

23.9.2015.
23:13
AFP
VOYO logo

Fiorentina je u Firenzi pobijedila Bolognu 2:0 golovima Jakuba Blasczcykowskog (71) i hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića (82) koji je u igru ušao u 56. minuti. Milan Badelj je za 'viole' odigrao cijeli susret, dok je Ante Rebić je igrao do 79. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter pobjeđuje s 1:0

Dok je upitno hoće li se Mandžukić stići oporaviti do utakmice s Bugarima 10. listopada, dok su drugi hrvatski napadači vrlo diskretni, Kalinić je uhvatio ritam u Fiorentini. Možda ga krene i u reprezentaciji...

Fiorentina je druga u Serie A, a vrh ljestvice drži nepogrešivi Inter. Nerazzurri su upisali i petu uzastopnu pobjedu na otvaranju sezone, nakon što su na San Siru slavili protiv Verone 1:0. Bila je to treća uzastopna i četvrta Interova pobjeda ove sezone rezultatom 1-0. Pogodak odluke zabio je Felipe Melo u 56. minuti. Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao je cijeli susret za domaći sastav, dok Marcelo Brozović nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frosinone uzeo povijesni bod kod Juvea u 92. minuti

Aktualni prvak Juventus je nastavio s lošim rezultatima. U dvoboju protiv bivšeg drugoligaša Frosinonea je u Torinu odigrao 1:1. Juve je poveo golom Zaze u 50. minuti, a u sudačkoj nadoknadi je izjednačio Blanchard za prvi, povijesni bod novog prvoligaša Frosinonea u Serie A. Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasssuolo je na gostovanju u Palermu pobijedio 1:0, a Šime Vrsaljko je odigrao cijeli susret u pobjedničkim redovima. Napoli je odigrao 0-0 na gostovanju kod Carpija. Igor Bubnjić je odigrao svih 90 minuta za domaćine, a Ivan Strinić nije nastupio za goste.

Novi posrtaj Rome

Roma je poražena na gostovanju kod Sampdorije 2-1. Strijelci za sastav iz Genoe bili su Eder (50) i Konstantimnos (85-ag), dok je za Romu zabio Salah (69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Inter sa 15 bodova, Fiorentina je druga sa 12, a Sassuolo treći sa 11 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati: Carpi - Napoli 0:0, Chievo - Torino 1:0, Fiorentina - Bologna 2:0, Inter - Verona 1:0, Juventus - Frosinone 1:1, Lazio - Genoa 2:0, Palermo - Sassuolo 0:1, Sampdoria - Roma 2:1, Udinese - Milan 2:3.

Ljestvica: Inter 15 bodova, Fiorentina 12, Sassuolo 11, Chievo 10, Sampdoria 10, Torino 10...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo