RIJEKA NA VRUĆEM GOSTOVANJU U ATENI: / 'Igraju dobro u gostima i zbog toga moramo biti posebno oprezni'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Rijeke doputovali su u Atenu gdje će u četvrtak navečer protiv AEK-a odigrati utakmicu petog kola grupne faze Europske lige.

22.11.2017.
18:10
AFP
VOYO logo

Momčad Matjaža Keka za sada je osvojila tri boda u, dok ih Grci imaju šest te bi pobjedom nad Rijekom praktički osigurali drugi krug.

"Važna je utakmica pred nama i imamo dobru priliku napraviti iskorak. Međutim, neće biti nimalo lako jer znam da Rijeka također ima svoje kalkulacije. Kao što sam već rekao niti jedna utakmica u Europi nije lagana", kazao je na konferenciji za novinare trener AEK-a Manolo Jimenez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razlika između ove i prve utakmice? U prvoj smo bili raspoloženi i gladni uspjeha. To je raslo s vremenom i ostvarili smo dobar rezultat. Pred nama su još dvije teške utakmice i moramo i dalje biti na razini želimo li doći do željenog rezultata", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je potom i brine li ga činjenica da je Rijeka do jedinih bodova došla u gostima.

"Rijeka igra brz nogomet i žele kontrolirati igru. Dobri su u gostima i zbog moramo biti posebno usredotočeni i na oprezu", dodao je i poručio da za susret računa na sve igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AEK je trenutno vodeća momčad grčkog prvenstva, što je veliki rezultat s obzirom da su prije dvije godine igrali u drugoj ligi. Posljednji naslov osvojili su, inače, 1994. godine.

"Naš rezultat ne bi nam trebao stvarati nervozu nego nam treba biti poticaj da nastavimo raditi kao do sada. Do pobjede se ne dolazi zbog imena kluba ili povijesti. Pobjeđujete jedino kad igrate dobar nogomet", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo