RIJEKA GOSTUJE NA RUJEVICI! Interu odobren zahtjev: / 'Ovakvi uvjeti mogu biti opasni'

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa između Intera i Rijeke odigrat će se u srijedu na stadionu HNK Rijeka, priopćeno je iz HNS-a.

12.12.2017.
12:07
PIXSELL
VOYO logo

Inter je je 11. prosinca podnio molbu Povjerenstvu za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa da se utakmica četvrtfinala Inter Zaprešić - Rijeka zakazana za srijedu 13. prosinca umjesto u Zaprešiću odigra u Rijeci.

Natopljen travnjak

"Kao razlog za promjenu mjesta odigravanja utakmice je činjenica da je teren stadiona ŠRC Zaprešić natopljen vodom i mekan nakon naglog topljenja snijega, a kako je prognoza da će tijekom utorka i srijede padati veće količine kiše, realno je za očekivati da se utakmica neće moći igrati ili će se igrati u uvjetima koji mogu biti opasni po zdravlje igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka pismeno je prihvatio zamolbu NK Inter-Zaprešić i obvezao se preuzeti poslove oko organizacije utakmice u ime NK Inter-Zaprešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenstvo za natjecanje HNK-a ocijenilo je zamolbu NK Inter-Zaprešić opravdanom te u konzultaciji s rukovodstvom HNS-a, donijelo je odluku o promjeni domaćinstva", pojašnjenjo je na sranicama Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo