OGLAS

RIJEKA GOSTUJE NA RUJEVICI! Interu odobren zahtjev: / 'Ovakvi uvjeti mogu biti opasni'

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica četvrtfinala Hrvatskog kupa između Intera i Rijeke odigrat će se u srijedu na stadionu HNK Rijeka, priopćeno je iz HNS-a.

12.12.2017.
12:07
PIXSELL
VOYO logo

Inter je je 11. prosinca podnio molbu Povjerenstvu za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa da se utakmica četvrtfinala Inter Zaprešić - Rijeka zakazana za srijedu 13. prosinca umjesto u Zaprešiću odigra u Rijeci.

Natopljen travnjak

"Kao razlog za promjenu mjesta odigravanja utakmice je činjenica da je teren stadiona ŠRC Zaprešić natopljen vodom i mekan nakon naglog topljenja snijega, a kako je prognoza da će tijekom utorka i srijede padati veće količine kiše, realno je za očekivati da se utakmica neće moći igrati ili će se igrati u uvjetima koji mogu biti opasni po zdravlje igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Rijeka pismeno je prihvatio zamolbu NK Inter-Zaprešić i obvezao se preuzeti poslove oko organizacije utakmice u ime NK Inter-Zaprešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenstvo za natjecanje HNK-a ocijenilo je zamolbu NK Inter-Zaprešić opravdanom te u konzultaciji s rukovodstvom HNS-a, donijelo je odluku o promjeni domaćinstva", pojašnjenjo je na sranicama Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo