REKLA JE DA: / Prosidba obilježila rekordnu pobjedu San Antonio Spursa

Image
Foto: Screenshot/Youtube
3.4.2016.
10:04
Screenshot/Youtube
VOYO logo

San Antonio je ostvario i 39. ovosezonsku domaću pobjedu svladavši Toronto sa 102:95. Bila je to 48. uzastopno slavlje Spursa u njihovom AT&T Centeru, kojom su došli i do klupskog rekorda od 64 pobjede u sezoni, kakav nije imala nijedna momčad Spursa prije njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomogla i maskota

No, navijači u AT&T Centru nisu vijdeli samo rekordnu pobjedu San Antonija, već i prosidbu na parketu. Navijač Spursa je uz pomoć maskote zaprosio svoju djevojku, a ona je, na njegovu sreću i oduševljenje gledatelja rekla - da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosidbu na stranu, momčad pod vodstvom Gregga Popovicha ne zamara se razmišljanjima o statističkim rekordima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard 33, Aldridge 29

"Ne obraćamo pažnju na to, niti nam je dopušteno da se time zamaramo. Lijepo je kad si dio nečeg velikog, kad sudjeluješ u povijesnim ostvarenjima, ali nas zanimaju viši ciljevi", rekao je šuter Danny Green nakon pobjede nad Raptorsima u kojoj je uspio ubaciti tek jednu tricu.

No, zato su vrlo raspoloženi bili Kawhi Leonard i LaMarcus Aldridge. Leonard je dvoboj završio s 33 koša, od čega je 14 ubacio u posljednjoj četvrtini, a svom je učinku dodao sedam asistencija i šest skokova. Aldridge je vukao Spurse u prve tri dionice u kojima je ubacio 29 od svog 31 poena te prikupio 13 od 15 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati:

San Antonio - Toronto 102-95 Philadelphia - Indiana 102-115 Portland - Miami 110-93 Denver - Sacramento 106-115 Chicago - Detroit 90-94

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo