REAL TONE SVE DUBLJE, A ZIDANE SE NE PREDAJE: / Francuz progovorio o transferima i razočarao fanove

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Francuski stručnjak jasno je dao do znanja kako ne želi pojačanja u siječnju.

9.1.2018.
15:46
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

Unatoč činjenici da je njegova momčad u posljednjih pet utakmica upisala dva remija i poraz te se nalazi velikih 16 bodova iza Barcelone trener Real Madrida Zinedine Zidane inzistira da mu pojačanja nisu potrebna. O tome je progovorio u svom obraćanju medijima uoči uzvratne utakmice Kupa kralja s Numancijom.

"Nisam osoba koja će kada stvari krenu loše odmah pokazati prstom na dva ili tri igrača. Svi smo u ovome zajedno. Svi smo odgovorni, a ja prvi ako trener. Dvije izvrsne sezone su iza nas i to ne treba zaboraviti. No, nećemo živjeti u prošlosti, ali ne bi trebali olako odbaciti sve što je napravljeno", poručio je Zidane i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje igračima

"Mnogi će reći da je sve otišlo k vragu, ali ja ne. Radimo naporno i to će nam se kad tad isplatiti", dodao je. Priznao je ovim putem da je bilo napetih razgovora s igračima što smatra normalnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo pronaći rješenje i biti bolji. Razgovarali smo nešto dulje nego što je to uobičajeno", otkrio je Zidane. Govoreći o siječanjskom prijelaznom roku najavio je kako ne namjerava posegnuti u klupsku blagajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba mi više nitko. Želim biti potpuno jasan - ne želim niti jednog novog igrača. Sezonu smo počeli s ovom momčadi i vjerujem u ove igrače. Ovaj dio sezone je uvijek kompliciran međutim još uvijek je puno toga ispred nas i vidjet ćemo što će se dogoditi do kraja sezone. Poslije toga možemo sve analizirati, a ako bude potrebna promjena onda će se ona i dogoditi", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo