VELIKANI BEZ SVOJIH NAJVEĆIH ZVIJEZDA NA KOLJENIMA: / Lekcije im održali Čile i Ekvador

Image
Foto: -AFP, JUAN MABROMATA

Počeo je i južnoamerički dio kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

9.10.2015.
6:45
-AFP, JUAN MABROMATA
VOYO logo

Pobjedu su Čileanci ostvarili u drugom poluvremenu. Mrežu gostiju načeo je EduardoVargas (62.), nakon ubačaja iz slobodnog udarca, sjajno se snašao u jednom dodiru. Posao je zaključio Alexis Sanchez (88.) nakon duplog pasa s Vidalom.

Bila je to tek osma pobjeda Čilea u 71 utakmici protiv Brazila, prva u ovom tisućljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali su domaćini i dvije vratnice, pa je Dungin Brazil dobro i prošao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina izgubljena bez Messija, ozlijedio se Agüero

I dok pobjedu Čilea nad Brazilom i ne možemo tretirati iznenađenjem, dapače, što reći na posrnuće Argentine protiv Ekvadora na domaćem terenu. Gosti su slavili 2:0, "blitzkrieg" se dogodio pred kraj utakmice. U 81. minuti zabio je Erazo, iz blizine, glavom nakon kornera. Niti minutu kasnije Caicedo je realizirao kontranapad, na dodavanje Valencije.

Doduše, "gauči" su igrali bez najboljeg, Lea Messija, a na popisu ozlijeđenih su još Banega, Rojo, Perez i po najnovijem Sergio Agüero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinski izbornik Tata Martino bio je prisiljen napraviti prvu izmjenu već u 24. minuti. Bol u mišiću ponovno je osjetio napadač Manchester Cityja, koji je za vikend bio peterostruki strijelac u Premiershipu. I tad je zamijenjen, a sad ga je bol presjekla već na početku utakmice. Umjesto njega ušao Carlos Tevez, koji se ove sezone vratio kući, iz Juventusa u Boca Juniors.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvaju nije smetao razrijeđeni zrak

Urugvaj je slavio u La Pazu s 2:0 protiv Bolivije. Golove za goste postigli su Martin Caceres (10.) i Diego Godin (69.).Domaćin je u 71. minuti ostao s igračem manje, jer je Torrico dobio drugi žuti karton. Urugvajcima nije smetao razrijeđeni zrak na nadmorskoj visini od 3500 metara, koji je domaćinu često saveznik protiv ostalih reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolumbija bolja od Perua

Kolumbija je kod kuće svladala Peru 2:0, a strijelci su bili Gutierrez u 36. te Cardona u petoj minuti sudačke nadoknade. Paragvaj je u posljednjoj utakmici pobijedio Venezuelu u gostima 1:0 golom Derlisa u 85. minuti.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo