RAZOČARANA ZVIJEZDA PSG-A REKLA VELIKU ISTINU: / 'Lako je zabiti Dijonu osam golova...'

Image
Foto: AFP

U prvom susretu osmine finala Real je u Madridu pobijedio pariški PSG s 3-1 (1-1) i stekao veliku prednost pred uzvrat 6. ožujka na Parku prinčeva.

15.2.2018.
11:15
AFP
VOYO logo

Malo tko je očekivao da će PSG napustiti španjolsku prijestolnicu s tri gola u mreži. Jer, dok se Real Madrid muči ove sezone Parižani u domaćem prvenstvu neumoljivo trpaju mreže suparnicima. Međutim, činjenica je da im nitko u Ligue 1 nije ravan.

Kako financijski tako i igrački. Nekonkurentno prvenstvo zasigurno je i jedan od razloga koji im nije pomogao da pokažu više u najvećem izazovu ove sezone. Lijepo je to dočarao strijelac jedinog gola francuskog prvoligaša Adrien Rabiot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nada se čudu

"Problem je što je lako zabiti osam golova u Dijonu, ali u ovakvim utakmicama trebamo pobjeđivati", kazao je Rabiot.

"Kao i obično, stvorili smo prilike, ali one nisu bile toliko čiste. Kada igrate protiv momčadi poput ove Realove morate biti svjesni da će stvoriti dvije ili tri šanse i iskoristiti ih", kazao je francuski veznjak. Unatoč dva gola zaostatka nada se da će uspjeti doći do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Parizu ćemo pokušati izboriti plasman u četvrtfinale, ali teško će nam biti zbog minusa iz prve utakmice. Teško je to nadoknaditi", završio je. Uzvratna utakmica na rasporedu je 6. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo