RAZMJENA NA POMOLU: / United se rješava igrača za kojeg je iskrcao rekordnu odštetu

Image
Foto: AFP

Francuski dnevnik Le Parisien objavio je u utorak da je argentinski krilni napadač Angel Di Maria dogovorio petogodišnju suradnju s PSG-om, te da bi uskoro i službeno trebao potpisati ugovor.

14.7.2015.
13:20
AFP
VOYO logo

Di Maria je i prošlo ljeto bio povezivan s bogatim pariškim klubom, ali je na koncu iz Real Madrida prešao u Manchester United koji je za njega platio odštetu od čak 75 milijuna eura, čime je srušio britanski rekord. Na Old Traffordu se, međutim, nije dobro snašao i sve je izglednije da će napustiti Crvene vragove nakon samo godinu dana.

Odšteta 60 milijuna?

PSG se nametnuo kao najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje, a Le Parisien tvrdi da je igrač već postigao usmeni dogovor s francuskim prvakom. Sada još klubovi moraju dogovoriti odštetu koja bi trebala iznositi oko 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, postoji i druga varijanta, a to je razmjena igrača. Engleski mediji tvrde da je Manchester United zainteresiran za PSG-ova napadača Edinsona Cavanija, pa bi se na koncu moglo dogoditi da Urugvajac završi na Old Traffordu, a Argentinac se preseli na Park prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo