RAZLOG JE VRLO BIZARAN: / Junior Fernandes otkrio zašto je morao otići iz Dinama

Image

Junior Fernandes je nakon tri i pol sezone otišao iz Dinama, nakon što ga je prekrižio trener Ivajlo Petev, postao je član turskog Alanyaspora.

17.2.2017.
21:59
VOYO logo

Iako se govorilo kako se bugarskom stručnjaku u Maksimiru ne sviđa Fernandesovo zalaganje na treninzima i utakmicama, čileanski napadač je za Goal pojasnio zašto je morao iz Dinama.

"U Hrvatskoj postoji ograničenje broja stranaca u momčadi, a Dinamo je doveo dva nova igrača. Mislim da žele njima dati priliku", kazao je Fernandes, koji je morao ostati u Zagrebu, dok je njegova bivša momčad otputovala na pripreme u Belek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Petevom, kaže, nije bio u sukobu.

'S Petevom nisam imao nikakvih problema'

"Nismo imali nikakvih problema. Petev mi uopće nije ništa rekao zašto moram otići", dodao je Fernandes koji se za vrijeme boravka u Zagrebu oženio Hrvaticom pa je zbog toga možda aktualan i povratak u Lijepu našu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam o tome sad, jedina mi je briga kako pomoći Alanyasporu da ostane u ligi. Na kraju sezone ćemo vidjeti što će biti", dodao je Čileanac.

'Sa Sanchezom ne pričam o poslu'

Njegov veliki prijatelj je Arsenalova zvijezda Alexis Sanchez. Obojica su isto godište, iz istog grada, Tocopille. Fernandes nije želio otkriti detalje komunikacije s prijateljem koji je najbolji igrač Arsenala, ali "topnicima" ne ide u zadnje vrijeme pa se sve češće spominje Alexisov odlazak s Emiratesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako smo si dobri, ali među nama vlada pravilo da nikad ne pričamo o poslu. Bliski smo prijatelji, ali imamo pravilo: nikad ne razgovaramo o poslu. Zato ne znam ništa o njegovoj budućnosti", zaključio je Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo