RAVNO U BOLNICU: / Poznati hokejaški grubijan popio teški nokaut!

Image

Brian McGrattan napravio je hokejašku karijeru isključivo zbog tučnjava, ali ovog se tjedna nije dobro proveo na ledu.

20.1.2016.
9:14
VOYO logo

Na utakmici AHL lige suparnički igrač Daniel Maggio ga je poslao ravno u bolnicu. Igrali su San Antonio, za koji igra i Zagrepčanin Borna Rendulić, te McGrattanov San Diego. Tijekom druge trećine došlo je do šakačkog obračuna dva igrača, te je 24-godišnji Maggio deset godina starije suparnika brutalno nokautirao.

Nesretni McGrattan je, da stvar bude gora, pao kao pokošen nakon direkta, ali za razliku od borilačkih sportova gdje je podloga nešto mekša, direktno je glavom udario u led. Izgubio je svijest i ostao ležati na ledu, sve dok 34-godišnjeg veterana nisu odveli u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je McGrattanu bila 184 tučnjava u profesionalnoj karijeri koja traje već 13 sezona, ali srećom, tučnjave u hokeju sve su rijeđe. Ranije su momčadi koristile po jednog snagatora kako bi 'branili' svoje zvijezde od prljavih igrača i zastrašivali suparnike, ali takvi igrači postaju potpuno nepotrebni. Sve su glasniji vapaji da se zabrane nepotrebne tučnjave u hokeju, a kada pogledate McGrattanovu statistiku u profi karijeri sve će vam biti jasno. U 639 utakmica se 184 puta potukao, zaradio 1966 minuta kazne i zabio 51 gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike