RAT ZA HIT TRENER BUNDESLIGE: / I Borussia i Bayern borit će se za Hoffenheimovog mladog stratega

Image

Julian Nagelsmann postao je hit trener - i to ne samo u Bundesligi, već u cijeloj Europi. Idućeg ljeta za njega bi se mogla boriti dva najveća njemačka kluba, Borussia Dortmund i Bayern München.

3.12.2017.
9:00
VOYO logo

Trener Borussije Peter Bosz jako je loše krenuo u novu sezonu - Dortmund više nema šanse za prolazak skupine Lige prvaka, a od posljednjih 11 utakmica uspjeli su pobijediti samo jednu. U posljednjoj utakmici protiv Schalkea prokockali su vodstvo od čak 4-0 i tako dodatno razbjesnili navijače.

Da stvari ne izgledaju dobro svjestan je i Hans-Joachim Watzke, izvršni direktor Borussije, koji je Boszu rekao da prevrne svaki kamenčić ako treba kako bi pronašao put do uspjeha, ali čini se kako su Nizozemcu dani u Dortmundu odbrojani, prenosi The Mirror.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno je bliže Bayernu

Što se Bayerna tiče, Heynckes je uskočio na mjesto trenera kako bi zamijenio Ancelottija koji je smijenjen nakon užasnog starta sezone i čini se kako ne namjerava ostati u bavarskom klubu nakon ove sezone. U Münchenu su se već raspitivali za mladog trenera koji s malim Hoffenheimom radi fantastične stvari, ali konkretnih ponuda nije bilo.

Sam Nagelsmann ne krije da je Bayern njegova velika želja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern igra veliku ulogu u mojim snovima. Živio sam tamo mnogo godina, a i žena i djeca uskoro će se tamo preseliti, tamo gradimo kuću. Sretan sam u životu, a Bayern bi me učinio još sretnijom osobom. Premda to ne znači da moja sreća ovisi samo o Bayernu, i da nikada ne dobijem priliku voditi taj klub, umro bih kao sretan čovjek", rekao je Nagelsmann.

Ovaj 30-godišnji trener ima ugovor s Hoffenheimom do 2021. i zasigurno bi Bayern bio taj kojem bi bilo mnogo lakše isplatiti Hoffenheim za Nagelsmannove usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo