RASTE TEMPERATURA UOČI NOVOG OBRAČUNA MOURINHA I GUARDIOLE: / 'Što mi se ne sviđa kod njih? Malo jačeg vjetra i već su na zemlji'

Image

Guradiola je do sada s Barcelonom i Bayernom osvojio šest naslova dok je Mourinho s Portom, Chelsejem, Interom i Realom osam puta podigao trofej prvaka.

9.12.2017.
13:30
VOYO logo

U nedjelju u 17:30 sati na rasporedu je veliki gradski obračun između vodećeg Manchester Cityja i Manchester Uniteda.

Uoči susreta trener Cityja Pep Guardiola rekao je da je njegov odnos s Joseom Mourinhom korektan i prijateljski, unatoč tomu što je poznato koliko su ratovali dok su vodili Barcelonu odnosno Real Madrid. Isto tako smatra da su potpuno jednaki kada je u pitanju strast za osvajanjem trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Blizanci'

"U tom smo smislu definitivno blizanci. I on i ja želimo osvajati trofeje. Mislim da je po tom pitanju isti i Antonio Conte, ali i Jurgen Klopp te Mauricio Pochettino", poručio je pa se osvrnuo na Mourinhov defanzivni pristup nogometu.

"Nikada ne kritiziram kolege zbog njihovog stila igre. Nikada to nisam radio niti namjeravam. Nogomet je fantastična igra jer svaki trener bira način na koji će njegova momčad igrati. Postoje razni načini za uživanje u nogometu i to je jednostavno tako", poručio je Katalonac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevi simulacije

Portugalac je pak iskoristio ovu priliku kako bi poručio da su njegovi nedjeljni suparnici kraljevi simulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlično se brane i sjajno reagiraju kad izgube loptu. Imaju dinamičan napad, kreativni su, imaju sjajne igrače i vrhunskog trenera. Puno je dobrih stvari. Upitate li me međutim što mi se ne sviđa kod njih, to je njihovo padanje po terenu. Prelako gube ravnotežu. Malo jačeg vjetra i već su na zemlji", ispalio je Mourinho i dodatno podgrijao atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije Portugalc prvi koji je rekao da zvijezde Cityja olako padaju na travnjak. Arsene Wenger je bio izrazito bijesan na Raheema Sterlinga nakon što je olako pao u kaznenom prostoru čime je izborio kazneni udarac iz kojeg je City stigao do pobjede nad arsenalom prošlog mjeseca.

Vodeća momčad Premier lige u nedjelju će, inače, na Old Traffordu pokušati doći do 14 uzastopne prvenstvene pobjede što bi bio rekord u jednoj sezoni. City trenutno ima osam bodova prednosti ispred Uniteda i pobjedom bi napravili ogroman iskorak ka naslovu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo