RANIERI ĆE DOBRO NAPLATITI SVOJU VIDOVITOST: / 'Uzeo sam u obzir da bismo mogli biti prvaci'

Image

Trener Leicestera Claudio Ranieri, do ovog naslova engelskog prvaka u karijeri označen kao "gubitnik", dobro će naplatiti uspjeh s "lisicama".

4.5.2016.
10:43
VOYO logo

Naravno, za to je trebalo osvojiti naslov, ali 64-godišnjem treneru se napokon posrećilo. Do kraja sezone zaradit će dodatnih 8,5 milijuna eura.

Vlasnici kluba bezbrižno su potpisali klauzulu o osvajanju naslova i dodatnoj zaradi od pet milijuna funti za Ranierija. Treneru Leicestera u ugovoru piše kako će za svako mjesto iznad 18., posljednjeg koje vodi u drugi razred engleskog nogometa, zaraditi dodatnih 100.000 funti. Dakle, to je još dodatnih 1.7 milijuna funti, što preračunato u eure ukupno iznosi 8.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj je bio osigurati ostanak

Uoči sezone, cilj je bio osigurati ostanak, ali Leicester je napravio puno više, nešto što mu dosad nije uspjelo u klupskoj povijesti. Kad su tijekom sezone Ranierija pitali hoće li igrači dobiti bonus za naslov, mudri Talijan je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam imaju li igrači klauzule u svojim ugovorima. Pogriješili su, ako ih nisu stavili. Ja sam uzeo u obzir da bi mogli biti prvaci", izjavio je tad Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo