BENITEZ GA ODMAH GURNUO 'U VATRU': / Kovačić debitirao za Real!

Image
Foto: AFP

Igrala se 71. minuta utakmice u Gijonu, a spiker na stadionu najavio je: Mateo Kovačić!

23.8.2015.
21:54
AFP
VOYO logo

Trener Rafael Benitez odmah ga je na stadionu El Molinon "gurnuo u vatru", a na terenu su se našla dva hrvatska nogometaša. Luka Modrić bio je u sastavu Reala od 1. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno su petorica Hrvata zaigrala za prvu momčad Reala, tu su još Robert Jarni, Davor Šuker i Robert Prosinečki. U kraljevskom klubu bio je i Igor Jovićević, ali on nema službeni nastup za 1. momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić odmah 'gurnuo' za Danila

I pet minuta nakon ulaska, Kovačić je "podvalio" loptu za Danila, koji je pronašao Ronalda, a Portugalac se zamalo našao u zaleđu. Nikakva trema za mladog Hrvata. Kova je možda neočekivano dobio priliku, ali je pokazao da je spreman odmah igrati u najuspješnijem klubu na svijetu.

Real je pritiskao od početka, ali nije to bila prava, tečna igra. Trebat će još vremena da se Madriđani uštimaju pod Benitezovim vodstvom. Dvije najbolje šanse na utakmici imao je Sporting. Pogotovo će pamtiti domaćin priliku iz prvog dijela, kad je Sanabria šutirao glavom, a lopta od grede pala na gol-crtu. Odlučivali su centimetri, ali sreća se osmjehnula Realu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrićeva šansa u 85. minuti

Bolje su gosti zaigrali ulaskom Jamesa Rodirgueza koji je zamijenio Jesea. Sjajno je Kolumbijac centrirao u 66. minuti, ali je Ronaldo samo šiškama uspio dodirnuti loptu.

U 85. minuti pokušao se iskosa, s desne strane, Luka Modrić, ali je njegova lopta prošla pored lijeve vratnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona na +2

U Gijonu ipak nismo gledali hrvatski obračun, novog prvoligaša pojačao je Alen Halilović, došavši iz Barcelone na posudbu, ali on će, nakon što je predstavljen u subotu, ipak pričekati premijeru u dresu novog kluba.

Barcelona je svoj posao odradila prije Reala, golom Luisa Suareza za 1:0, prošla je teško gostovanje kod Athletic Bilbaa. I već nakon prvog kola "bježi" Madriđanima dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEMA VEZE, LEO: /

Messi promašio penal, Raketa briljantnim potezom slomio Athletic

Image
NEMA VEZE, LEO: /

Messi promašio penal, Raketa briljantnim potezom slomio Athletic

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo